tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5026
EURO
34,5398
ALTIN
2.497,12
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Dünya Tiyatrolar Gününde Çocuklara Hediye: ÇEVKO Vakfı Çocuk Tiyatrosu, YouTube’da!

Çevre koruması ayrıca ekonomik kalkınmaya katkı yapan ÇEVKO Vakfı, geri dönüşüm kültürünün gelişimine desteğini sürdürüyor. Ambalaj atıklarının geri dönüşümü özelinde çocukları eğlendirerek bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan müzikli çocuk oyunu “Dönüşüm İyi Gelecek”, ÇEVKO Vakfı YouTube kanalında izlenebiliyor.

Dünya Tiyatrolar Gününde Çocuklara Hediye: ÇEVKO Vakfı Çocuk Tiyatrosu, YouTube’da!
27.03.2023 10:55
0
A+
A-

Çevre koruması ayrıca ekonomik kalkınmaya katkı yapan ÇEVKO Vakfı, geri dönüşüm kültürünün gelişimine desteğini sürdürüyor. Ambalaj atıklarının geri dönüşümü özelinde çocukları eğlendirerek bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan müzikli çocuk oyunu “Dönüşüm İyi Gelecek”, ÇEVKO Vakfı YouTube kanalında izlenebiliyor. 

Türkiye’de geri dönüşüm kültürünün gelişimine önemli katkıları bulunan ÇEVKO Vakfı, 31 yılı aşkın geçmişinde çocuklara yönelik birçok çalışmaya da imza attı. İlköğretim okullarında etkinliklerin ayrıca öğretmenlerine yönelik eğitim çalışmalarının yanı sıra özel oluşturulan Çevreci Kedi Çevki karakteriyle çocuklara yönelik kitaplar, oyunlar ayrıca yayınlar hazırlayan ÇEVKO Vakfı, Çevki’nin başrolde olduğu tiyatrolar da düzenledi.

Çevreci Kedi Çevki’nin, öykünün diğer kahramanları Toprak ayrıca Su ile birlikte, mahallenin iyi yürekli ama haşarı çocuğu olan Ateş’i ayrıca kedisini, çevre özelinde duyarlı olmaları için ikna etme çabalarını anlatan müzikli çocuk oyunu “Dönüşüm İyi Gelecek”, ÇEVKO Vakfı YouTube kanalından izlenebiliyor.

Çocukların bu oyunu izleyerek hem güzel vakit geçirip hem de çevre bilinci özelinde yararlı bilgilendirme ayrıca mesajlar alabileceklerini belirten ÇEVKO Vakfı Genel Sekreteri Mete İmer, “Sürdürülebilir sözcüğünün en basit tanımı, bugünün çocuklarına yaşanır bir dünya bırakmaktır. Geri dönüşüm, sürdürülebilirliğin temel kulvarlarından biridir ayrıca kurulduğumuz günden beri, ülkemizde geri dönüşüm kültürünün yaygınlaştırılması ayrıca bireylerin bu yönde eğitim ayrıca bilinçlendirilmesi amacıyla, okullarda eğiticilerin eğitimi, evlerde ayrıca iş yerlerinde bilgilendirmeler, özel yayınlar, çocuk tiyatrosu etkinlikleri, kalabalıkların yer aldığı büyük etkinlikler ayrıca basın yoluyla iletişim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu konuda çocukları çok önemsiyoruz. Çocukların çevreye yönelik farkındalığı çok yüksek ayrıca bu farkındalığı doğru hareket getiren bir bilince dönüştürmek önem taşıyor. Dünya Tiyatrolar Gününde, tüm anne babaları, çocuklarıyla birlikte ÇEVKO Vakfı YouTube kanalımızdan “Dönüşüm İyi Gelecek” müzikli çocuk oyunumuzu izlemeye davet ediyorum. Bu vesile ile tüm tiyatro sanatçılarına, zihinlerimizde açtıkları pencereler için teşekkür ediyor, yitirdiğimiz tüm tiyatro sanatçılarını minnet dolu bir alkışla anıyorum” dedi.

ÇEVKO Vakfı müzikli çocuk oyunu “Dönüşüm İyi Gelecek”, ÇEVKO Vakfı YouTube kanalından (https://www.youtube.com/watch?v=5wLDvjsL8rA) izlenebiliyor. ÇEVKO Vakfı YouTube kanalında ayrıca, çocuklara ayrıca toplumun tüm kesimlerine yönelik bilgilendirici içerikler de yer alıyor.

Uzman sanayi inisiyatifi ayrıca etkin sivil toplum kuruluşu kimliklerini bünyesinde bir araya getiren ÇEVKO Vakfı, çevre ayrıca ekonomiye katkı sağlamaya 31 yılı aşkın süredir yıldır artan bir ivmeyle devam ediyor. Özellikle son beş yıldır “iklim krizi ile savaşım” ayrıca “döngüsel ekonomiye geçiş” faaliyet konuların odaklanan ÇEVKO Vakfı, bu alanlarda fikirsel öncülüğünü, iş dünyası kuruluşlarına ayrıca yerel yönetimlere sunduğu danışmanlık hizmetlerinden, dijital çözümlere uzanan bir yelpazede ürün ayrıca hizmet portföyüyle pekiştiriyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet