tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Dünyaca ünlü Hollandalı komedyen Jandino Asporaat Dünya Turnesine Türkiye’den Başladı

Dünyaca ünlü Curaçao asıllı Hollandalı komedyen Jandino Asporaat, bakış açısı farklılıklarını konu aldığı “Perspectief” isimli stand-up …

Dünyaca ünlü Hollandalı komedyen Jandino Asporaat Dünya Turnesine Türkiye’den Başladı
08.08.2022 12:06
0
A+
A-

Dünyaca ünlü Curaçao asıllı Hollandalı komedyen Jandino Asporaat, bakış açısı farklılıklarını konu aldığı “Perspectief” isimli stand-up gösterisinin dünya turnesine Türkiye’den başladı.

T.C. Kültür ayrıca Turizm Bakanlığı ayrıca Antalya İl Kültür ayrıca Turizm Müdürlüğü’nün destekleri ile Antalya Tanıtım Vakfı’nın iş birliğiyle Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki Tur operatörü, Airlines ayrıca Incoming acentesinin birlikte organize ettiği Jandino Asporaat, “Perspectief” stand-up gösterisi, Antalya’da Side Antik Tiyatrosu’nda rekor bir katılımla gerçekleşti.

Yoğun ilgi gören “Perspectief” stand-up gösterisi ile Side Antik Tiyatrosu’nda sahne alan Jandino Asporaat’ın performansına Antalya, Side ayrıca Alanya’ya tatile gelen Hollandalı turistler katıldı. Türk Bayrağı taşıyarak sahneye çıkan Jandino Asporaat’ın 2 saate yakın sahnede kaldığı gösteri Hollandaca dilinde gerçekleşti. “Perspectief” Dünya Turnesi’nin ilk gösterisini izlemeye gelenler bir yandan çok eğlenirken bir yandan da Side Antik Tiyatrosu’nun büyülü atmosferinde eşsiz bir tiyatro izleme deneyimi yaşadılar.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ile birlikte Corendon Tur operatörü, Incoming Acentesi ayrıca Airlines temsilcileri de gösteriyi izlemek için geceye katıldı. DJ şovlar, ateş ayrıca dans gösterilerinin de yer aldığı “Perspectief” gösterisi devamında Jandino Asporaat hayranlarını Side Antik Tiyatrosu’na yakın bir mekanda “After Party”e davet etti.

Jandino Asporaat, performansı sırasında ayrıca devamında Türkiye’ye adımını attığı andan itibaren gittiği her yerde insanların kendisine çok sıcakkanlı ayrıca yardımsever davrandığını söyledi. Asporaat ayrıca; Antalya’nın plajıyla, deniziyle, havasıyla doğasının çok güzel olduğunu, Antalya’yı ayrıca Side’yi çok sevdiğini ayrıca bundan sonra sıklıkla Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

Jandino Asporaat, Side Antik Tiyatrosu’nün büyülü atmosferinde hem eğlenceli hem de eşsiz bir gösteriye imza attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex