tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

D&R, yeni nesil Kobo Libra 2’yi kitap tutkunlarıyla buluşturdu

Sizin e-kitap okuyucunuz, sizin hikayeniz Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, teknolojinin son harikası Kobo Libra 2 E-Kitap Okuyucu’yu …

D&R, yeni nesil Kobo Libra 2’yi kitap tutkunlarıyla buluşturdu
09.08.2022 10:51
0
A+
A-

Sizin e-kitap okuyucunuz, sizin hikayeniz

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, teknolojinin son harikası Kobo Libra 2 E-Kitap Okuyucu’yu kitapseverlerle buluşturdu. Daha fazla depolama alanına sahip, özelliklerle dolu, su geçirmez Kobo Libra 2, D&R mağazalarında kitap tutkunlarını bekliyor.

Kobo Libra 2, daha fazla depolama alanı ayrıca daha hızlı E Ink ekranıyla kitapseverlerin zengin okuma hayatının ayrılmaz bir parçası. 32 GB depolama alanına sahip etkileyici Kobo Libra 2, işlevselliği ile öne çıkıyor. Ergonomik tasarım, tüm okuma hayatınızı elinizin altında tutuyor ayrıca sayfa çevirme düğmeleri kahvenizi yudumlarken, makarna sosunuzu karıştırırken veya yeni doğan bebeğinizi emzirirken hikayenin devam etmesini sağlıyor.

Hayatın sizi götürdüğü her yere yeni bir okuma deneyimi taşıyın

Kobo Libra 2’nin geliştirilmiş 7″ E Ink Carta 1200 dokunmatik ekranı daha hızlı görüntü, daha hızlı sayfa çevirme ayrıca daha derin kontrast sunuyor. Akıllı telefonunuzun veya tabletinizin aksine hiçbir vakit parlama yapmıyor. Üstelik şimdi Karanlık Mod, tercihinize bağlı olarak siyah arka plan üzerinde beyaz metin seçeneği sunuyor.

Sizin kadar uyumlu

Ergonomik tasarımlı Kobo Libra 2’nin dokunmatik ekranını kaydırarak hikayeye devam edebilir veya bir eliniz doluysa sayfa çevirme düğmelerini kullanabilirsiniz. Antrenmandan sonra, otobüste ya da çocuğunuzu uyuturken rahatça kullanabileceğiniz Kobo Libra 2, yoğun hayatınıza uyacak şekilde üretildi.

Her yere uyum sağlayabilen dikkat çekici bir tasarım

Hayat değişkendir, yağmur yağar veya güneş parlar; artık okuma hayatınız da böyle olabilir. Kobo Libra 2’nin tamamen su geçirmez özelliği sayesinde hikayenizi parka, plaja, küvete ayrıca hatta yağmurlu havalarda bile dışarı taşıyabilirsiniz.

24.000 adede kadar e-kitap kapasitesi

Kobo Libra 2, tüm kitaplığınızı tutacak 32 GB depolama alanıyla birlikte geliyor. Gittiğiniz her yere, 24.000 adede kadar e-kitap götürmenize olanak tanıyor. Böylelikle en son okuduğunuz kitap, her vakit elinizin altında oluyor.

Geç saatlere kadar kalmayı seven hikayeler

ComfortLight PRO’nun ayarlanabilir parlaklık ayrıca mavi ışık azaltma teknolojisi, göz yorgunluğunu azaltıyor ayrıca uykunuzu etkilemeden geceleri de rahatça okumanızı sağlıyor.

Keşfedilecek çok şey var

Kobo Libra 2; haftalarca bitmeyen pil ömrü, entegre bir e-kitap mağazası deneyimi ayrıca çevrimiçi makaleleri kaydedip okumak için Pocket desteği sunuyor.

Kobo Libra 2 E-Kitap Okuyucu’da kaçırılmaz fırsat!

D&R Kart sahipleri, 11 Ağustos’a kadar sürecek kampanya kapsamında Kobo Libra 2 E-Kitap Okuyucu’yu 3.299TL’ye satın alabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu