tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Dört Yeni NVIDIA Refleks Oyunu Çıktı, ‘Warhammer 40,000: Darktide’ Ufukta Göründü

Ve GeForce RTX Satın Alanlar, “Ghostwire: Tokyo”, “DOOM Eternal” ayrıca daha fazlasına sahip olacak! NVIDIA Reflex teknolojisi hız kazanmaya …

Dört Yeni NVIDIA Refleks Oyunu Çıktı, ‘Warhammer 40,000: Darktide’ Ufukta Göründü
22.07.2022 14:20
0
A+
A-

Ve GeForce RTX Satın Alanlar, “Ghostwire: Tokyo”, “DOOM Eternal” ayrıca daha fazlasına sahip olacak!

NVIDIA Reflex teknolojisi hız kazanmaya devam ediyor. Gecikmeyi azaltan bu teknoloji bu ay dört yeni oyun tarafınca desteklenirken, biri de yolda.

Ve GeForce RTX’e terfi eden oyuncular Ghostwire: Tokyo’nun yanı sıra, eleştirmenlerden tam not alan DOOM Eternal ayrıca DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One and Two DLC’lerini içeren, toplam 129,97 dolar değerindeki yeni Face Your Demons paketine sahip oluyor.

Reflex Fırtınası Sürüyor: 4 Yeni Oyun Hazır, Biri de Yolda

NVIDIA Reflex, her ay 20 milyondan fazla oyuncu tarafınca kullanılıyor ayrıca yeni oyunlar oyuncular tarafınca hızla benimseniyor. Yalnızca bu ay dört popüler oyun NVIDIA Reflex desteğine kavuştu ayrıca daha fazlası yolda.

NVIDIA Reflex, oyun ayarlarında etkinleştirilerek oyuncuların rekabet gücünü artırmak için sistem gecikmesini azaltıyor. Böylece hedeflerine daha hızlı ulaşmalarına, daha hızlı tepki vermelerine ayrıca nişan alma hassasiyetini artırmalarına olanak tanıyor. Reflex, nispeten yeni bir NVIDIA teknolojisi olmasına rağmen önde gelen oyunlara ayrıca oyun serilerine entegre edilerek en hızlı benimsenen teknolojilerden biri haline geldi.

Bu ay eklenen ayrıca yeni gelecek Reflex oyunları şunlar:

  • Deep Rock Galactic, 36’ya kadar gecikme azalması sunuyor. Oyun NVIDIA DLSS ayrıca NVIDIA DLAA destekliyor.
  • LEAP, 50’ye kadar gecikmeyi azaltırken DLSS’i destekliyor.
  • ICARUS, 48’e kadar gecikmeyi azaltırken DLSS ayrıca ışın izleme desteğine de sahip.
  • Nine to Five, gecikmeyi 30’a kadar azaltıyor.
  • Warhammer 40,000: Darktide, NVIDIA Reflex, DLSS ayrıca ışın izleme teknolojilerine sahip olacak.

Daha Fazla Reflex Destekli Monitör ayrıca Fare

Reflex yalnızca en iyi rekabetçi oyunlara eklenmekle kalmıyor, aynı zamanda gecikmeyi azaltma teknolojisi, mükemmel görüntü netliği ile en yüksek yenileme hızlarını sunan Reflex G-SYNC monitörlerde ayrıca Reflex oyuncu farelerinde destekleniyor. Reflex oyunları, monitörler ayrıca fareler, baştan sona sistem gecikmesini azaltmak için uyum içinde çalışıyor.

Yeni Reflex G-SYNC monitörleri şunlar:

  • AOC’s AGON PRO AG274QG, 27 inç, 240Hz, 2560×1440, G-SYNC ULTIMATE görüntüleme, NVIDIA Reflex desteği
  • ViewSonic Gaming ELITE XG321UG, 32 inç, 144Hz, 3840×2160 G-SYNC ULTIMATE Mini-LED, 1152 full-array yerel aydınlatma ayarlı görüntüleme, NVIDIA Reflex ayrıca mevcut en yüksek VESA DisplayHDR 1400 sertifikasyonu, canlı ayrıca parlak HDR görüntüler.

Yeni Reflex fareleri:

  • Cooler Master MM720
  • HyperX Pulsefire Haste Wireless
  • Lenovo Legion’s M300S

Yeni Fırsat! Seçili GeForce RTX Ürünleriyle Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal ayrıca daha fazlası!

NVIDIA, yaz mevsiminde yeni bir GeForce RTX Face Your Demons paketiyle ortaya çıkıyor. GeForce RTX 30 Serisi grafik kartları, masaüstü bilgisayarlar ayrıca dizüstü bilgisayarlar dünyanın dört bir yanında tekrardan stoklara girdi. Bugünden itibaren kampanyaya katılanlardan GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti masaüstü, dizüstü bilgisayar veya GPU’su satın alan oyuncular, 129,97 dolar değerinde harika dörtlü Bethesda Softworks oyun paketinin sahibi olacak.

Pakette şu oyunlar yer alıyor:

  • Ghostwire: Tokyo
  • DOOM Eternal
  • DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One
  • DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two
  • DOOM Eternal Year One Pass

Bu oyunların tümü, yapay zeka destekli NVIDIA DLSS ile sürükleyici ışın izlemeli efektleri destekliyor ayrıca performans artışından faydalanıyor.

Kaynak:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu