tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,7513
ALTIN
2.483,07
BIST
9.568,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi açılış için gün sayıyor

Başkan Böcek “Kültür ayrıca Ticaret Merkezimiz 30 Eylül’de kapılarını açıyor ” Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doğu Garajı Kültür …

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi açılış için gün sayıyor
09.08.2022 16:51
0
A+
A-

Başkan Böcek “Kültür ayrıca Ticaret Merkezimiz 30 Eylül’de kapılarını açıyor ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doğu Garajı Kültür ayrıca Ticaret Merkezi’nin 30 Eylül 2022’de hizmete açılacağını müjdeledi. Kültür ayrıca Ticaret Merkezinde inceleme yapan Başkan Muhittin Böcek, açılış hazırlıklarının sürdüğü ticaret ayrıca kültür merkezinin kentin yeni cazibe merkezlerinden olacağını ayrıca geleneksel çarşı kültürünün modern bir alt yapıyla sunulacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek’in göreayrıca gelir gelmez hızla tamamlanması talimatını verdiği Doğu Garajı Kültür ayrıca Ticaret Merkezi Projesi, 30 Eylül’de gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. Açılış öncesi son hazırlıklar için Doğu Garajı Kültür ayrıca Ticaret Merkezi’ne inceleme gezisi gerçekleştiren Başkan Böcek, 5 katlı kültür ayrıca ticaret merkezinde Genel Sekreter Cansel Tuncer ayrıca ilgili daire başkanları ile birlikte incelemelerde bulundu.

KÜLTÜREL YAŞAMA YENİ SOLUK

Başkan Böcek, Antalya’nın sosyal ayrıca kültürel yaşamına yepyeni bir soluk getirecek olan kültür merkezi içerisindeki iki salonu da gezdi. Antalya Şehir Tiyatrosu’nun (AŞT) sezon prömiyerini de bu salonda yapacağını belirten Başkan Muhittin Böcek, toplam 66 bin metrekare inşaat alanına sahip 5 katlı kültür ayrıca ticaret merkezinin açılmasıyla geleneksel çarşı kültürünün modern bir alt yapıyla sunulacağını söyledi.

KONSERVATUVAR DA TAŞINACAK

Antalya’nın yeni bir cazibe merkezine de kavuşacağını belirten Başkan Böcek, “Kültür merkezi bölümünde Antalya Şehir Tiyatrolarımızın 2 büyük sahnesi var. Birisi Türkiye standartlarında çok özel 650 kişilik, diğeri 300 kişilik bir sahnemiz. 1-8 Ekim tarihlerinde 59’uncusunu gerçekleştireceğimiz Altın Portakal Film Festivalimizin de tüm filmlerini yine bu sahnelerde halkımızla buluşturacağız. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarımızı da yine bu alana taşıyacağız. Konservatuvarımızda eğitim alan tüm kursiyerlerimiz burada kurslarına ayrıca eğitimlerine daha iyi şartlarda devam edecek. Kültür sanat merkezimiz adına yakışır şekilde kültür ayrıca sanatla dolu dolu olarak şehrimize hizmet verecek” dedi.

FESTİVAL ÇARŞISI ESNAFI DÜKKAN AÇACAK

Doğu Garajı Kültür ayrıca Ticaret Merkezinde, Festival Çarşısı esnafı olarak bilinen esnafın dükkanları olacağını, yine 33 tane daha önceki dönemden satışı gerçekleştirilen dış cephe dükkanlar olduğunu dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Açılış günü tüm esnafımızın dükkanlarını açabilmesi için eksikleri yerinde tespit edip hızla giderilmesini sağlayacağız. Çünkü hep birlikte halkımızla bu coşkuyu yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

OTOPARK, DÜKKANLAR, KAFE AYRICA EĞLENCE ALANLARI

Toplam 66 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, binek araç ayrıca kent merkezine gelen tur otobüslerinin park edebileceği geniş kapasiteli 3 katlı yeraltı otoparkı, dükkanlar, kafe ayrıca eğlence alanları yer alacak. Doğu Garajı Kültür ayrıca Ticaret Merkezi’nde geleneksel alışveriş kültürü modern bir alt yapıyla sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet