tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Doğal Yaşam Şenliği’nde Nilkoop ürünlerine büyük ilgi

Nilüfer Belediyesi’nin de katkılarıyla Podyumpark’ta düzenlenen Podyum Doğal Yaşam Şenliği’nde NİLKOOP da bir stant açarak, Nilüfer Bostan …

Doğal Yaşam Şenliği’nde Nilkoop ürünlerine büyük ilgi
03.10.2022 16:36
0
A+
A-
Nilüfer Belediyesi’nin de katkılarıyla Podyumpark’ta düzenlenen Podyum Doğal Yaşam Şenliği’nde NİLKOOP da bir stant açarak, Nilüfer Bostan ürünlerini halkla buluşturdu. Sağlıklı gıdaların ayrıca sertifikalı organik ürünlerin yer aldığı şenlikte Nilüfer Kent Bostanları’nda üretilen bin paket yerel tohum da vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.
Nilüfer, hafta sonunda sağlıklı ayrıca organik ürün üretenler ile tedarikçilerin, tüketicilerle buluştuğu Doğal Yaşam Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Nilüfer Belediyesi’nin de destek verdiği Podyum Park’taki şenlikte S.S. Nilüfer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (NİLKOOP) da renkli bir stant açarak ürünlerini tanıttı. Nilüfer Bostan Satış Noktalarında satışa sunulan ürünlerin vatandaşla buluştuğu etkinlikte Nilüfer Kent Bostanları’nda üretilen bin paket yerel tohum ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtıldı.
Nilüfer Belediyesi Kırsal Alan Danışmanı Arca Atay da stantları ziyaret eden vatandaşlara çalışmalar ayrıca ürünler hakkında bilgilendirme verdi. Etkinliğin doğal yaşam ayrıca sağlıklı gıda erişimine kolaylık sağlanması adına önem taşıdığını ifade eden Atay, ziyaretçilerin Nilüfer Bostan ürünlerini de yakından tanıma imkanı bulduklarını belirtti.
İki gün süren etkinlikte elliden fazla stant yer alırken, binlerce ürün çeşidi vatandaşla buluştu. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan EKOŞOV Ritim Grubu da şenliğe ayrı bir hava katarak şovlarıyla ziyaretçileri coşturdu. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Rasih Konca da stantları gezerken organizasyona katkı sunan ayrıca emeği geçenlere teşekkür etti. Şenlikte çocuk ayrıca yetişkinlere yönelik atölyeler ile organik tarım ayrıca organik ürünler üzerine söyleşiler de düzenlendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu