tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Dikili’ye yeniden su verilmeye başlandı

İZSU’dan Dikili ilçesinde uygulanan zorunlu su kesintisi hakkında açıklama: Dikili’de 1980’li yıllarda asbestli borularla döşenen ayrıca artık …

Dikili’ye yeniden su verilmeye başlandı
01.08.2022 17:21
0
A+
A-
İZSU’dan Dikili ilçesinde uygulanan zorunlu su kesintisi hakkında açıklama:
Dikili’de 1980’li yıllarda asbestli borularla döşenen ayrıca artık kullanım ömrünü tamamlayan 600 metrelik atık su terfi hattında peş peşe meydana gelen arızalar nedeniyle, bölgedeki atık suların tahliyesini engelleyen bir durum ortaya çıkmıştır.
İZSU Genel Müdürlüğü, bölgenin atık su hattının devre dışı kaldığı bu çalışma süresince, atık suların taşarak denize ulaşmaması ayrıca telafisi mümkün olmayan çevresel problemler yaşanmaması için su tüketiminin azaltılması yoluna gitmiştir. Bu nedende bölgeye bir süre kademeli olarak su vermek durumunda kalınmış, bugün itibariyle tekrardan su verilmeye başlanmıştır. Yenilenen hat tamamen devreye alınıncaya kadar kısa süre süreli kesintiler olması öngörülmektedir.
Farklı noktalarda meydana gelen arızaların giderilmesi için ekiplerimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş, yirmi dört saat kesintisiz mesai harcanarak sorunun çözümüne yönelik yoğun bir çalışma başlatılmıştır. Atık su hattının tekrardan sorunsuz bir şekilde çalışması için yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında 600 metrelik atık su terfi hattının imalatı sürmektedir. İZSU tarafınca 2020 tarihinde tamamı yenilenen içme suyu hattında ise herhangi problem bulunmamaktadır.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlü 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarına dahil olan Dikili ayrıca tüm yerleşimlerde geçmişten gelen altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürmektedir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu