tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Didim Belediyesi “Tarlamızdan Halkımıza” Dedi, Kazanan Didimliler Oldu

Didim Belediyesi tarafınca üretilerek vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan ürünlere bir yenisi daha eklendi. ‘Didyma’ markalı unlar, ihtiyaç …

Didim Belediyesi “Tarlamızdan Halkımıza” Dedi, Kazanan Didimliler Oldu
12.08.2022 19:51
0
A+
A-

Didim Belediyesi tarafınca üretilerek vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan ürünlere bir yenisi daha eklendi. ‘Didyma’ markalı unlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda tarımsal kalkınma hareketi başlatan Didim Belediyesi, belediyeye ait tarlalarda yetiştirdiği ürünleri vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmayı sürdürüyor.

Didim Belediyesi’ne ait Balat Mahallesi’nde bulunan 74 dönümlük tarlaya ekilen buğdayların hasat edilmesinin ardından un üretim işlemleri tamamlandı. Didim Belediyesi’nin tescilli markası ‘Didyma’ adı altında 2 kilogramlık paketler halinde hazırlanan unlar, başta ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere Didimlilere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Didim Belediyesi Kültür ayrıca Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri tarafınca ilk olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine teslim edilen unlar, kentin çeşitli noktalarında kurulan stantlarda da vatandaşlara dağıtıldı.

DİDİM BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN MUTFAK MASRAFLARINA DESTEK OLUYOR

Unun yanı sıra yine Didim Belediyesi tarafınca yetiştirilen biber, patlıcan ayrıca salatalık gibi sebzelerin dağıtımı da sürüyor. Belediyeye ait Akyeniköy Mahallesi’nde bulunan tarlada yetiştirilen sebzeler, poşetlenerek vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Dağıtımı süren ürünlerin yanı sıra tarlalar da yeni ürünler yetiştiriliyor. Didim Belediyesi Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğünce ekimi gerçekleştirilen domates ayrıca diğer sebzeler yetişirken Balat Mahallesi’nde ekilen ayçiçekleri Didimlilere yağ olarak üretilerek dağıtılmak üzere gün sayıyor.

BAŞKAN ATABAY: VATANDAŞLARIMIZIN HER VAKİT YANINDAYIZ

Didimli vatandaşların mutfak masraflarına destek olmak için başlatılan çalışmaların güçlenerek sürdürüleceğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Vatandaşlarımız için üretiyor, tarlamızdan ürünleri sofralara ulaştırıyoruz. Didim Belediyesi olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda başlattığımız tarımsal kalkınma hareketi kapsamında ürettiğimiz unlar, vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Unların yanı sıra çeşitli sebzelerimiz de Didimlilere ulaştırılmayı sürdürülüyor. Halkımızdan aldığımız güç ile gerçekleştirdiğimiz bu projede bizlere destek veren tüm Didimlilere ayrıca emeği geçen çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Didim için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu