tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3613
EURO
34,9612
ALTIN
2.325,57
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Didim Belediyesi Can Dostların Yanında

Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ayrıca Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde ‘Anne-Yavru Köpek Bölümü’ açılışı Didim Belediye Başkanı Ahmet …

Didim Belediyesi Can Dostların Yanında
05.10.2022 16:06
0
A+
A-

Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ayrıca Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde ‘Anne-Yavru Köpek Bölümü’ açılışı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tarafınca gerçekleştirildi.

Didim, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay öncülüğünde gerçekleştirilen anlamlı bir açılışa ev sahipliği yaptı.

Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ayrıca Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde yapımı bir süre önce başlatılan ‘Anne-Yavru Köpek Bölümü’ açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ayrıca Zeynel Şener, Doğa Koruma ayrıca Milli Parklar Aydın İl Şube Müdürü Ali Egemen İşçihan, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, vatandaşlar ayrıca öğrenciler katıldı.

Öğrenciler ile birlikte Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ayrıca Rehabilitasyon Merkezi’ni gezerek hayvanları seven Başkan Atabay, kurdele kesiminin öncesinde gerçekleştirdiği konuşmasında, “Hayvanları sadece korumak değil bakmak ayrıca yetiştirmek lazım. Bu konuda organizasyonların büyük faydası var. Bu dünyada bizle beraber yaşayan tek canlı hayvanlar; biz yerel yönetimler bu işi önem vermeli; biz de veriyoruz. Türkiye’deki yaşam standartları Avrupa’da gibi değil ama biz bunların çevremizde olmasından mutluyuz. Bu canlıları medeni şekilde koruma ayrıca bunları çocuklarımıza aşılamamız lazım. Biz belediye olarak imkanlarımızla buraya destek oluyoruz. Burada yeni bir bölüm açtık. Ve sokak canlılarımız için mama üretim tesisi açacağız. Hem ilçemizdeki ihtiyacı karşılayacağız hem de isteyen olursa diğer ilçelere de vereceğiz. Bu tesiste bizlere destek olacak. Ekonomi anlamında herkesin bir bütçesi var. Didim’de biz bu dostlarla yaşamaktan mutluyuz; bunu da geliştirerek devam ettireceğiz” dedi.

Açılışın ardından Başkan Atabay alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgilendirme aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu