tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Didim Belediyesi Barınağında Yüz Nakli Yapılan ‘Maylo’ Yeni Yuvasını Arıyor

Diğer sokak hayvanlarının saldırısına uğrayarak yüz bölgesinden ağır şekilde yaralanan bir köpek daha, Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi …

Didim Belediyesi Barınağında Yüz Nakli Yapılan ‘Maylo’ Yeni Yuvasını Arıyor
10.08.2022 16:51
0
A+
A-

Diğer sokak hayvanlarının saldırısına uğrayarak yüz bölgesinden ağır şekilde yaralanan bir köpek daha, Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ayrıca Geçici Bakım Merkezi’nde sağlığına kavuştu. Kök hücre tedavisi ayrıca yüz nakli gerçekleştirilen, ‘Maylo’ ismi verilen köpek, sahiplenilmeyi bekliyor.

Başarısıyla adından tüm Türkiye’de söz ettiren, alanında uzman kadrosu ile 24 saat hizmet veren Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ayrıca Geçici Bakım Merkezi, çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer sokak hayvanlarının saldırısına uğraması üzerine ağır şekilde yaralanan, duyarlı vatandaşlar tarafınca Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ayrıca Geçici Bakım Merkezi’ne getirilen 2 yaşındaki erkek köpek, burada tedavi altına alındı. Yüzünde yüksek miktarda doku kaybı oluşan ayrıca 1 gözünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan köpek, barınak bünyesinde bulunan Patili Dostlar Ameliyathanesi’nde ameliyat edildi. Kök hücre tedavisi uygulanan ayrıca kasık kısmından alının deri ile yüz nakli gerçekleştirilen köpek, zorlu geçen sürecin ardından sağlığına kavuştu. İyileşerek beslenme ayrıca su tüketimini kendisi karşılayabilecek duruma gelen köpeğe, kısırlaştırılması ayrıca diğer aşılarının uygulanmasının ardından ‘Maylo’ ismi verildi.

‘MAYLO’ YENİ YUVASINI ARIYOR

Tedavisi kısa vakit içerisinde tamamlanacak olan ‘Maylo’, Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ayrıca Geçici Bakım Merkezi’nde bulunan yüzlerce diğer dost gibi yeni yuvasını arıyor. Maylo gibi aşıları tamamlanan ayrıca kısırlaştırılan dostlar, dileyen ailelerce barınaktan sahiplenilebiliyor.

BAŞKAN ATABAY: KENTİMİZDE CAN DOSTLARIMIZ EMİN ELLERDE

Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ayrıca Geçici Bakım Merkezi personellerine başarılı çalışmaları sebebiyle teşekkür ederek vatandaşları can dostlara yönelik daha duyarlı olmaya davet eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Hayvan dostu kentimiz Didimimizde belediyemize ait barınağımız bizleri bir kez daha gururlandırmayı başardı. Hayata gözlerini yummak üzereyken Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ayrıca Geçici Bakım Merkezimize getirilen bir dostumuz, ekiplerimiz tarafınca gerçekleştirilen kök hücre tedavisi ayrıca yüz nakli sonucu iyileşerek sağlığına kavuştu. Tedavisinin tamamlanmasının ardından da yeni bir ailece sahiplenilecek ayrıca mutlu bir hayata kavuşacak.

Bizler, barınağımızı en iyi koşullara ulaştırmak için elimizden geleni yaptığımız gibi kentimizde de can dostlarımıza yönelik birçok proje ayrıca çalışmayı hayata geçirdik. Vatandaşlarımızı da bir kez daha can dostlarımıza yönelik daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Didim bizlerin olduğu kadar can dostlarımızın da kenti, biz hep beraber Didimiz!” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu