tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Desoutter , Nexonar 3D Kamera Konumlandırma Sistemiyle Üretim ve Montajda Hayata Yer Bırakmıyor

Endüstride hatasız montaj için tek güvenilir çözüm: Nexonar

Desoutter , Nexonar 3D Kamera Konumlandırma Sistemiyle Üretim ve Montajda Hayata Yer Bırakmıyor
03.12.2022 00:26
0
A+
A-

Endüstride hatasız montaj için tek güvenilir çözüm: Nexonar

Montaj ayrıca üretim operasyonları için başta havacılık ayrıca otomotiv olmak üzere endüstrideki birçok sektöre elektrikli ayrıca havalı montaj aletleri çözümleri sunan Desoutter; özellikle manuel işlemlerde hatasız üretim için büyük bir inovasyon gerçekleştirdi. Üst düzey konumlandırma sistemi olan “Nexonar”ı ekosistemine entegre eden Desoutter, müşterilerine bu sayede endüstriyel üretimin yanı sıra karmaşık montajlar için de ideal bir çözüm sunuyor.

Nexonar ile 2017’den beri çalışan Desoutter, şirketi satın almasının ardından mevcut ekosistemine de entegre ederek sistemin, birçok endüstride montaj hatlarındaki kullanımını ayrıca kurulumunu kolaylaştırıyor. Desoutter’ın “akıllı montaj” çözümlerini bir üst seviyeye taşıyan Nexonar konumlandırma sistemi, 3 boyutlu pozisyon kontrol sistemi sayesinde özellikle manuel montaj işlemlerinin hatasız ayrıca yüksek kalitede yapılmasını 100 garanti altına alıyor. Aynı zamanda bu Poka-Yoke çözümü ile Desoutter, dünya çapındaki müşterilerine operatör ayrıca proses güvenliği sağlarken, yüksek üretkenlik ayrıca verimlilik sunmaya devam ediyor.

Nexonar başta otomotiv ayrıca havacılık olmak üzere; elektrikli araçların batarya montajı, uçakların gövdeleri için sıkma, delme ayrıca yerleştirme işlemleri, kaynak, yağlama, boya, lojistik depo işlemleri ayrıca robot yörünge öğretilmesi gibi uygulamalarda kullanılıyor. Sistem, montaj işlemlerinde erişilemeyen vidalama noktalarının konumunu güvenilir bir şekilde belirlenmesini sağlıyor.

“Nexonar ile pazarın ihtiyaçlarına kapsamlı bir çözüm sunuyoruz”

Desoutter Türkiye Bölüm Müdürü Umur Güldiren, “Desoutter ayrıca Nexonar’ın uzmanlıklarını birleştirmesi sayesinde müşterilerimize, özellikle proses kontrolü, operatör güvenliği ayrıca yazılım çözümleriyle ilgili büyük değerler katmayı hedefliyoruz. Nexonar’ı ekosistemimizin bir parçası olarak sunabilmek, pazarın kritik ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir çözüm sunmamıza olanak yaratıyor.” dedi.

3D kamerayla vidalama noktalarının konumu kesin bir şekilde belirlenebiliyor

Prosesteki ekipmanların konumlarını takip etmek için gelişmiş bir yazılıma sahip olan Nexonar konumlandırma sistemi; bir 3D kamerayla, aletin ayrıca vidalama noktasının odanın neresinde olduğunu algılamak için kızılötesi bir sinyal kullanıyor. Herhangi bir objeyi gerçek zamanlı olarak 5 mm hassasiyetiyle takip edebilen Nexonar sayesinde erişilemeyen vidalama noktalarının konumu kesin bir şekilde belirlenebiliyor.

Montajda operatörün hata yapma olasılığı sıfıra iniyor

İzleyici sensörler; iş eldivenlerine, el aletlerine ayrıca operatör kıyafetlerine kolayca yerleştirilebiliyor. Bu sensörler, prosesteki ilgili alanda kör nokta kalmayacak şekilde kızılötesi kamera veya 3D kameralar kullanılarak izlenebiliyor. Nexonar yazılımına önceden kolayca tanımlanan işlemler; bir ekran, lazer projeksiyon veya bir sanal gerçeklik gözlüğüne yansıtılıyor ayrıca operatörler adım adım yönlendiriliyor. Ancak operatörlerin” doğru işlemleri yaptığında” prosesin tamamlanabilmesi, operatörün hata yapma olasılığını kalifiye olmasından bağımsız olarak ortadan kaldırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex