tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5913
EURO
34,8085
ALTIN
2.496,76
BIST
9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

“Deniz’in Lezzet Pusulası” beIN CONNECT’te Başlıyor!

Dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni bir beIN ORIGINALS yapımıyla içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. “Deniz’in Lezzet …

“Deniz’in Lezzet Pusulası” beIN CONNECT’te Başlıyor!
24.08.2022 12:51
0
A+
A-

Dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni bir beIN ORIGINALS yapımıyla içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Deniz’in Lezzet Pusulası”, 26 Ağustos’tan itibaren her Cuma 2 yeni bölümüyle beIN CONNECT’te ayrıca 27 Ağustos Cumartesi günü ise beIN GURME kanalında izleyicileriyle buluşacak.

İzleyicilerine dilediği vakit diledikleri içeriğe ulaşma imkânı sağlayan dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni içerikleri izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor. Dünya denizlerinde süzülen mega yatların mutfak şefi olarak tanınan Deniz Kurt Görsev, bu kez Türkiye’nin masmavi denizlerini dolaşarak kıyı yerleşimlerinin en özel lezzetlerini keşfediyor.

Ünlü şef Deniz Kurt Görsev’in muhteşem lezzetlerini izleyicileriyle paylaşacağı programı “Deniz’in Lezzet Pusulası”, 26 Ağustos’tan itibaren her Cuma 2 yeni bölümüyle beIN CONNECT’te ayrıca 27 Ağustos’tan itibaren her Cumartesi 20:40’da beIN GURME kanalında seyirciyle bir araya gelecek.

Deniz Kurt Görsev’in seçtiği lokasyon ayrıca tariflerle her bölümde uzman konuklarıyla yeni lezzet keşifleri yapan “Deniz’in Lezzet Pusulası”, bulduğuyla yetinmeyip daha da iyisini arayan bir mutfak üstadının güncesi niteliğinde, gastronomi programcılığını ilham kaynağına dönüştürüyor.

Kıyılardan lezzet fırsatları

“Deniz’in Lezzet Pusulası”, geleneksel mutfak sırlarını ustalarının tarifleriyle paylaşırken, Deniz Kurt Görsev’in dokunuşlarıyla modernize edilmiş lezzetler de arıyor. Şef Görsev’i, Silifke’de mavi yengeç peşinde, Olympos’da portakal toplarken ya da Çeşme’de barbun avında izleyen kamera; çağlanın Kaş’tan, ahtapotun Kekova’dan, Ege otlarının Urla’dan, bottarganın Adana Karataş’tan alındığı yemeklerle, sağlıklı ayrıca lezzetli beslenmek için kıyılarımızın sunduğu fırsatları saptıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet