tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Demirtaş, Osmangazi ile değer kazanıyor

Osmangazi Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Demirtaş Sakarya ayrıca Dumlupınar Mahallelerindeki 20 cadde ayrıca sokağı sıcak asfaltla …

Demirtaş, Osmangazi ile değer kazanıyor
29.09.2022 14:06
0
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Demirtaş Sakarya ayrıca Dumlupınar Mahallelerindeki 20 cadde ayrıca sokağı sıcak asfaltla buluşturdu. Başkan Mustafa Dündar, “Söz verdiğimiz gibi, altyapı çalışmaları tamamlanan yaklaşık 4 bin metre uzunluğundaki yolu sıcak asfaltla kaplayarak, hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Demirtaş’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İmar planlarında yapılan düzenlemenin ardından Osmangazi’nin yeni çekim merkezlerinden biri olan, planlı ayrıca modern mimarisi ile hızlı bir gelişim gösteren Demirtaş bölgesinde, altyapı çalışmaları da yoğun şekilde sürüyor. Bölgenin son dönemde en hızlı gelişen mahallelerinden olan Sakarya ayrıca Dumlupınar Mahallelerinde açılan imar yolları, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt ile kaplanıyor. 80 bine ulaşan nüfusu, modern ayrıca planlı yapılaşmasıyla göze çarpan Demirtaş’ta, altyapı çalışmaları tamamlanan 5 bin 500 metrelik imar yolunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Toplam 27 cadde ayrıca sokakta başlatılan asfalt kaplama çalışmalarında, bugüne kadar 3 bin 800 metre uzunluğundaki yol sıcak asfalt ile kaplanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Planlı Şehirleşmenin Önü Açıldı

Beldelerin kapatılmasının ardından Osmangazi Belediyesi’ne bağlanan Demirtaş’ın planlı gelişimi için çalışma başlattıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen ayrıca en çok göç alan kentlerinden olan Bursa’da, bir göz evim olsun mantığıyla hareket eden vatandaşlarımızın imar izni ayrıca ruhsat düşünmeden yaptıkları konutlar, başta ulaşım ayrıca altyapı olmak üzere pek çok sorunu da beraberinde getirmiş. Vatandaş, belediyelerin hep bir adım önünde olmuş. Önce konutlar yapılıp, ardından altyapı hizmetleri götürülmeye çalışılmış. Biz, göreayrıca geldiğimiz ilk günden itibaren bu sistemi tersine çevirmek için kararlı bir çalışma başlattık. Osmangazi’nin pek çok bölgesinde imar planlarını revize ettik. Yeni imar planları çıkarttık. Belediye olarak vatandaştan sonra değil, önce giderek altyapıyı hazırladık. Böylece planlı şehirleşmenin önünü açarak, kaçak yapılaşmanın önünü geçmiş olduk. Bu gün Demirtaş’ımız, modern ayrıca planlı yapılaşması, ulaşım altyapısı, park ayrıca meydanları, 80 bine ulaşan nüfusu ile Osmangazi’nin yeni çekim merkezi oldu” dedi.

Sakarya ayrıca Dumlupınar Mahallelerinin, bu gelişimin en yoğun yaşandığı mahallelerden bazıları olduğuna göze çarpan Başkan Dündar, “İmar planlarının uygulanması ile birlikte bölgede yatırımlar ciddi oranda arttı. Yeni imar yolları açıldı. Park ayrıca meydanlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşımızın hep bir adım önünde olduk. Yaptığımız imar düzenlemesinin ardından açtığımız yolları da, daha vatandaşlarımız konutlarına taşınmadan asfaltlayarak hizmete sunduk. Dumlupınar ayrıca Sakarya Mahallelerimizde 27 cadde ayrıca sokakta başlattığımız asfaltlama çalışmalarıyla, şu ana kadar 20 sokak ayrıca cadde de çalışmamızı tamamladık. Yapılan çalışmalar sonucu Dumlupınar Mahallemizde bin 400, Sakarya Mahallemizde 2 bin 500 olmak üzere yaklaşık 4 bin metre uzunluğundaki cadde ayrıca sokağı sıcak asfalt ile kapladık. Yaklaşan kış öncesi bu çalışmaları tamamlayarak, vatandaşımıza rahat ayrıca konforlu bir ulaşım imkanı sunmuş olduk. Demirtaş’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu