tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3451
EURO
35,1132
ALTIN
2.307,40
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Demi Lovato, Michele Morrone ve Aitch & Ed Sheeran’dan Yeni Çıkışlar

Grammy ödüllü süperstar Demi Lovato 8. stüdyo albümü “Holy Fvck”ı yayımladı. 16 parça içeren albüm, sanatçının bir önceki çıkışı “Skin of my …

Demi Lovato, Michele Morrone ve Aitch & Ed Sheeran’dan Yeni Çıkışlar
19.08.2022 16:21
0
A+
A-

Grammy ödüllü süperstar Demi Lovato 8. stüdyo albümü “Holy Fvck”ı yayımladı. 16 parça içeren albüm, sanatçının bir önceki çıkışı “Skin of my Teeth” i de içinde bulunduruyor, ayrıca Demi’nin rock ayrıca pop-punk köklerini bir kez daha ortaya çıkarıyor. Single’ın yapımını Warren Felder üstleniyor, ayrıca albümün tanıtımı Jimmy Fallon’ın meşhur The Tonight Show’ unda gerçekleşiyor.

Sosyal medyada 215 milyondan fazla takipçisi olan ayrıca eşsiz vokalleriyle bir dünya starı haline gelen ünlü şarkıcı, yeni albümü hakkında: ”Albümün yapım aşamasında benimle çalışan herkese ayrıca hayranlarıma teşekkür ediyorum. Bu albüm sayesinde müziğimden daha önce hiç emin olmadığım kadar eminim, bu albümü size adıyorum”

Aitch & Ed Sheeran: My G

Platinum ödüllü İngiliz rapçi Aitch, ünlü şarkıcı Ed Sheeran işbirliğinde hayat dolu parçası “My G”yi bir video klibi eşliğinde hayranlarıyla paylaşıyor. Şarkının videosu, Kelvin Jones yönetmenliğinde çekiliyor ayrıca genç rapçinin küçüklük fotoğraflarını içeriyor. Şarkı, sanatçının yeni albümü“Close to Home”dan bir parça olmakla beraber sanatçının Down’s Sendromlu kızkardeşi için sevgi dolu bir beste olma niteliğini de taşıyor, ve sanatçının olgun ayrıca hızla gelişen beste yeteneğini de ortaya koyuyor. Albümü hakkında Aitch: “Dünyanın öbür ucunda olsam bile, hala eayrıca yakın hissediyorum” yorumunu yapıyor.

Ed Sheeran ile birlikte çıkarttığı samimi parçası “My G” ile ünlü rapçi global süperstarlık yoluna ilerlemeye devam ediyor, ayrıca geldiği yeri hep sanatında taşımaya devam edeceğini belirtiyor.

Michele Morrone: Angels

Netflix draması “365 Gün” ile büyük bir ün yakalayan yetenekli sanatçı Michele Morrone, yeni single’ı “Angels” ı yayımladı. Şarkı, aynı zamanda sanatçının başarılı film serisinin üçüncü filmi için film müziği olma özelliğini taşıyor.

İtalyan sanatçı, yer aldığı farklı disiplinlerde büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. “365 Gün” filmi ile bir süperstar haline gelen sanatçı, çıkarttığı “ Hard For Me”, “Feel It”, ayrıca “Dark Room” şarkıları ile Youtube’da 66 milyon izlenme sayısına ulaşıyor, albümü ise dijital platformlarda 1 milyardan fazla dinlenme sayısına sahip. Morrone, aynı zamanda 2023 baharında çıkartacağı yeni albümü üzerinde çalışıyor. İki çocuk babası sanatçı, yeni single’ı hakkında: “Şarkı, gördüğüm bir rüyayı anlatıyor. Birlikte geçiremediğimiz zamanların telafisi olarak bu parçayı çocuklarıma adıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu