tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5698
EURO
34,6715
ALTIN
2.503,77
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Darüşşafaka Bağış Sertifikaları ile Eğitimde Fırsat Eşitliği’ne destek olun!

Doğum günü kutlaması, yeni iş ayrıca nikâh tebriği gibi özel günler için çeşitli formatlarda bağış sertifikaları sunan Türkiye’nin eğitim …

Darüşşafaka Bağış Sertifikaları ile Eğitimde Fırsat Eşitliği’ne destek olun!
15.08.2022 10:06
0
A+
A-

Doğum günü kutlaması, yeni iş ayrıca nikâh tebriği gibi özel günler için çeşitli formatlarda bağış sertifikaları sunan Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu Darüşşafaka Cemiyeti; özel gün sertifikaları aracılığıyla “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuna katkıda bulunmak isteyenleri desteğe bekliyor.

159 yıldır, “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere 8 yıl boyunca yatılı, ücretsiz kolej eğitimi imkânı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti daha çok çocuğu nitelikli eğitimle hayallerine kavuşturmak amacıyla; Bağış Kartı, Teşekkür Sertifikası, Nikâh Tebrik Sertifikası, Nikâh Davetiyesi, Sünnet Davetiyesi, Doğum Günü Tebrik Sertifikası, Yenidoğan Tebrik Sertifikası, Geçmiş Olsun, Yeni İş, Terfi, Özür Dilerim, İçimden Geldi gibi özel gün ayrıca durumlar için sertifikalar sunuyor. Eğitim sevdalıları tüm özel günlerde bu sertifikalı tercih ederek Darüşşafakalı öğrencilerin eğitimine kaynak yaratıyor ayrıca sevdiklerine de bir çocuğun nitelikli eğitimle geleceğe hazırlanmasına katkı vermenin mutluluğunu yaşatıyor.

Hediye arama ayrıca özel günleri unutma derdine son!

Her geçen yıl özel gün sertifikalarını geliştiren Darüşşafaka, elektronik bağış sertifikalarına ileri tarihli gönderim özelliği de ekledi.Bu özellik sayesinde Darüşşafaka’nın e-bağış sertifikalarını, istediğiniz tarihte, sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. Tüm özel günlerinizi, sevdiklerinizin doğum günlerini kutlamak için dilerseniz şimdiden bağış yapabilir, kıymet verdiğiniz insanların özel günlerini unutma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

Sesli elektronik sertifikalarla sevdiklerinizi şaşırtın!

Alışılmışın haricinde bir sertifika ile sevdiklerinizin, çalışanlarınızın ayrıca iş ortaklarınızın özel günlerini kutlamak ya da onlara dilediğiniz bir mesajı göndermek için Darüşşafaka’nın Sesli Sertifikası’nı da kullanabilirsiniz. Sesiniz sevdiklerinize ulaşırken, yaptığınız bağış da 1863 tarihinden bu yana Darüşşafaka’nın yaşattığı “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuna güç katacak.

Bağışlarınız eğitimle yaşamları değiştiriyor!

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç; 159 yıldır eğitim sevdalılarının desteğiyle binlerce öğrencinin hayatını değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti’nin, devletin haricinde karşılıksız eğitim veren tek kurum olduğunun altını çiziyor. Darüşşafaka Cemiyeti’nin gelir kaynaklarını kurulduğu günden bu yana kişi, kurum ayrıca kuruluşlardan alınan bağışların oluşturduğunu ifade eden Güleç, “Yaşamları nitelikli eğitimle değiştirmek isteyen hayırseverler Cemiyetimize ürün, hizmet, gayrimenkul, menkul, vasiyet bağışı yapabilir ya da diledikleri tutarda nakdi destekte bulunabilirler. Bizim için önemli olan, çocuklarımızın aydınlık geleceğine ışık tutmaları; bu yolda bizim hassasiyetimizi, sorumluluğumuzu paylaşmaları. Bu kapsamda bize her ay 10 lira da bağış yapan var, 10 bin lira da… Bunun yanında kurumun sürdürülebilirliğini garanti altına alacak düzenli bağışçılık sistemine de çok önem veriyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen kurumları da büyük fedakârlıklarla Darüşşafaka’ya destek veriyor.” diyor.

Özel gün sertifikalarının da Darüşşafakalı öğrencilerin eğitimi için önemli bir kaynak yarattığını ifade eden Güleç, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Pek çok eğitim sevdalısı kurum ayrıca birey, sevdiklerinin, iş ortaklarının, çalışanlarının özel günlerini kutlamak için Cemiyetimizin özel gün sertifikalarını tercih ediyor. Yine her yıl binlerce çift, Cemiyetimizin nikâh ürünlerini tercih ederek, öğrencilerimizin eğitimine destek vermenin mutluluğuyla yeni hayatlarına başlıyor. Ne mutlu ki her geçen yıl bu hassasiyete sahip eğitim sevdalılarının sayısı artıyor.” diye görüşlerini dile getiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet