tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5961
EURO
34,7231
ALTIN
2.497,98
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ÇYDD Büyük Zafer’in 100. Yılı Buluşması

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ AYRICA TÜM ŞUBELERİNDEN Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Türk ordusunun işgalci güçlere …

ÇYDD Büyük Zafer’in 100. Yılı Buluşması
18.08.2022 13:07
0
A+
A-

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ AYRICA TÜM ŞUBELERİNDEN

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Türk ordusunun işgalci güçlere karşı Anadolu’nun bağımsızlığını kazandığı Büyük Taarruz ayrıca Büyük Zafer’in 100. tarihinde Akşehir ayrıca Afyon’da bir araya gelecek.

ÇYDD Akşehir ayrıca Afyon şubelerinin katkılarıyla düzenlenecek “ÇYDD Büyük Zafer’in 100. Yılı” buluşması ile Türkiye’nin dört bir yanındaki ÇYDD şubelerinden gelen katılımcılar ayrıca gençler, 20 Ağustos Cumartesi günü Akşehir’de ayrıca 21 Ağustos Pazar günü Afyonkarahisar’da bir araya gelecek.

Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki Türk ordusunun, Kurtuluş Savaşı’nın en ciddi savaşlarından olan Büyük Taarruz ile işgalci güçlere son darbeyi vurarak ülke topraklarının geri kazanmasının yüzüncü tarihinde düzenlenecek buluşmada, Çağdaş Gençlik “Türkiye Cumhuriyeti Sonsuza Dek Yaşayacaktır!” diyecek.

Büyük Taarruz ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın onuru ayrıca sevincinin hep birlikte yaşanacağı buluşma, ilk olarak Akşehir’de düzenlenecek. Akşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk töreninde saygı duruşunda bulunulacak ayrıca İstiklal Marşı okunacak. Kumanya ile yapılacak kahvaltı devamında Akşehir’deki Batı Cephesi Karargâhı, Etnografya Müzesi, Arkeolojisi Müzesi, Akşehir Evleri ayrıca Nasreddin Hoca Evi ziyaret edilecek.

Büyük Taarruz’un başlangıç günü olan 21 Ağustos’ta, Afyonkarahisar’da devam edecek program da ise öncelikle Utku Anıtı ayrıca Zafer Müzesi ziyaret edilecek. Daha sonra Afyonkarahisar Valilik Binası önünde çelenk sunumu gerçekleştirilecek ayrıca saygı duruşunda bulunulacak. Şuhut Atatürk Müzesi’ne yapılacak ziyaretin ardından Çağdaş Gençlik, “Mustafa Kemal’in Kağnısı” şiirini okuyacak ayrıca medya açıklaması yapılacak. Ardından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafınca Anadolu’nun ayrıca Türk ulusunun kurtuluşunu sağlayan Büyük Taarruz’un başlatıldığı Kocatepe’ye Zafer Yürüyüşü ile çıkılacak. Burada saygı duruşunda bulunulduktan sonra Çağdaş Gençlik öncelikle Nâzım Hikmet’in Kuvayımilliye Destanı’nı ardından da Yüzbaşı Agâh Efendi Şehitliği’nde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ayrıca Gençliğin Ata’ya Cevabını okuyacak. Büyük Taarruz Şehitliği ayrıca İstiklal Tanıtım Merkezi ziyaretinden sonra ÇYDD 100.Yıl Büyük Taarruz Anı Ormanı için temsili fidan dikimi gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet