tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çumra – Okçu Mahallesi arası yolda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Çumra’da ilçe merkezi ayrıca mahallelerde yapılan asfalt çalışmaları ile ulaşım kalitesi arttırılmaya devam ediliyor. Altyapı çalışmaları Çumra …

Çumra – Okçu Mahallesi arası yolda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.
01.08.2022 16:06
0
A+
A-

Çumra’da ilçe merkezi ayrıca mahallelerde yapılan asfalt çalışmaları ile ulaşım kalitesi arttırılmaya devam ediliyor. Altyapı çalışmaları Çumra Belediyesi ayrıca KOSKİ ekipleri tarafınca tamamlanan Çumra – Okçu Mahallesi arası 2 bin 600 km’lik mesafedeki yolda Konya Büyükşehri Belediyesi ekipleri tarafınca sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin yol çalışmalarını inceleyen Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan Çumra’ya hizmetlerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Çumra’ya daha güzel yatırımlar kazandırmak için Konya Büyükşehri Belediyesi ile birlikte yoğun mesai yaptıklarını kaydeden Başkan Candan açıklamasında;“ Okçu Mahallemizin Çumra ile bağlantısını ayrıca aynı zamanda mahallemizin ana arterinde sıcak asfalt çalışmasıyla ulaşım kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 4 yıl devam eden doğalgaz çalışması ile Okçu mahallemizde kazılmadık cadde ayrıca sokağımız kalmadı ayrıca yollarımızın bu nedenle bozuldu. Bu süreçte göstermiş oldukları sabır ayrıca anlayış sebebiyle Okçu mahalleli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Mahallemizde sıcak asfalt çalışmamızı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürütüyoruz. Bu anlamda tüm hemşehrilerim ayrıca şahsım adına Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ilçemize kazandırmış olduğu yatırımlar sebebiyle şükranlarımı sunuyorum. Bu çalışmamızın ardından diğer mahallelerimizde de devam eden doğalgaz çalışmalarından kaynaklı yol bozulmalarını satih kaplama çalışmalarımızla rahatlatacağız. Yoğun mesaimiz ile daha güzel bir Çumra ayrıca daha güzel bir Okçu kazandırmayı planlayarak hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.

Başkan Candan asfalt çalışmalarını inceledikten sonra mahalle halkı ile bir raya gelerek yatırımlar özelinde istişarelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu