tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Cumhuriyetin 99’uncu yılı Bağcılar’da coşkuyla kutlandı

Bağcılar Belediyesi, Cumhuriyet’in 99’uncu yılını ayrıca 26. Geleneksel Gençlik Şöleni’ni ortak bir programla kutladı. Başarılı öğrenci ayrıca …

Cumhuriyetin 99’uncu yılı Bağcılar’da coşkuyla kutlandı
29.10.2022 15:28
0
A+
A-

Bağcılar Belediyesi, Cumhuriyet’in 99’uncu yılını ayrıca 26. Geleneksel Gençlik Şöleni’ni ortak bir programla kutladı. Başarılı öğrenci ayrıca sporcuların ödüllendirildiği gecede sanatçı Ece Mumay da verdiği konserle davetlilere keyifli anlar yaşattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı ayrıca 26. Geleneksel Gençlik Şöleni nedeniyle Bağcılar Belediyesi tarafınca bir etkinlik düzenlendi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen kutlamada iki coşku bir arada yaşandı. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programa binlerce insan ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere şehitler ayrıca gazilere şükranlarını sunarak konuşmasına başlayan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Ülkemiz Sarıkamış’ta, Çanakkale’de, Maraş’ta, Antep’te, Sakarya’da çok büyük mücadeleler verdi. Bu verilen mücadelelerde atalarımız çok genç yaşta cepheye gittiler ayrıca birçoğu geri dönemedi. O dönemin liselerinde maalesef mezun verilemedi. Böylesine kahraman ataların torunlarıyız. Bizler de sizler de atalarımıza layık olmak için, ülkemizin mücadelesini hep birlikte vereceğiz” dedi.

Yeni yüzyıl, Türkiye’nin yüzyılı olacak

Her vakit gençlerin yanında olduklarını söyleyen Özdemir, konuşmasın şöyle devam etti: “Bundan sonraki süreçte de hizmet kervanımız artarak devam edecek. Bunu da gençlerimizle birlikte başaracağız. Cumhurbaşkanımızın ‘Yeni yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak’ ifadelerine şahitlik ettik. İnşallah bundan sonraki yüzbu yılın mücadelesini, 2053, 2071 mücadelesini de sizlerle birlikte omuz omuza vereceğiz.”

TOGG sadece bir araba değil

Gemlik’te fabrikasın açılacak olan TOGG’a da değinen Özdemir, “TOGG sadece bir otomobil değil, aynı zamanda devrim otomobilinin mücadelesinin devamıdır. Aynı zamanda ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin bir sembolüdür” diye konuştu.

Üniversiteyi kazananlara 2 bin TL

Özdemir, konuşmasını “İlçede 4 yıllık devlet üniversitesini veya tam burslu özel üniversiteyi kazanan öğrencilere 2 bin TL başarı ödülü vereceğiz” müjdesiyle bitirdi.

Başarılı gençler ödüllendirildi

26. Geleneksel Gençlik Şöleni kapsamında 2021 – 2022 eğitim öğretim döneminde ilçedeki okul birincileri, YKS ayrıca LGS’de Türkiye ayrıca Bağcılar derecesi yapan 1’inci, 2’nci ayrıca 3’üncüler ile çeşitli spor dallarında İstanbul, Bölge, Türkiye, Avrupa ayrıca Dünya Şampiyonalarında ilk üç dereceye giren gençler ödüllendirildi.

Ece Mumay konser verdi

İlerleyen saatlerde ise Cumhuriyet Konseri’nde sanatçı Ece Mumay sahneye çıktı. Gençler, sanatçının söylediği şarkılarla coşku dolu dakikalar yaşadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, ilçede düzenlenecek birçok program ile devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu