tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4916
EURO
34,5974
ALTIN
2.487,83
BIST
9.569,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Cumhuriyet’in 99. Yılı Avcılar’da Sertab Erener Konseri ile Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı Avcılar’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet haftası boyunca düzenlenen etkinliklerin ardından ünlü sanatçı …

Cumhuriyet’in 99. Yılı Avcılar’da Sertab Erener Konseri ile Coşkuyla Kutlandı
30.10.2022 00:00
0
A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı Avcılar’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet haftası boyunca düzenlenen etkinliklerin ardından ünlü sanatçı Sertab Erener konseri ile vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Avcılar’da Cumhuriyet Haftası Etkinlikleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet Haftası” etkinlikleriyle kutlandı. Çocuklar için masal dinletilerinden tiyatrolara, konserlerden mahallelerde düzenlenen bando kortejlerine kadar bir çok etkinlikte buluşan Avcılarlılar en büyük bayramın 99. yılını coşkuyla kutladı.

Avcılar’da 29 Ekim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hükümet Konağı ayrıca Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi çelenk törenleri ile başladı. Avcılar Firuzköy Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen resmi törenin ardından Merkez Mahallesi Halide Edip Adıvar Parkı’nda buluşan coşkun kitle Avcılar Meydan’da düzenlenen halk konserinde fener alayı düzenledi.

Sertab Erener’e sevgi seli

Gün boyu Avcılar’ın dört bir yanında düzenlenen etkinlikler Avcılar Meydan’da düzenlenen büyük konserle devam etti. 7’den 70’e herkesin sevgilisi Sertab Erener’in sahne aldığı geceye katılan binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

Konser’de bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; “Cumhuriyet Bayramınız, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyeti bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ayrıca arkadaşlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Atatürk’ün dediği gibi; “Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk ayrıca arkadaşları kurdu ayrıca siz gençlere emanet etti. Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmaya var mıyız? (Coşkulu bir sesle vatandaşlar; Evet!). Bundan 99 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk sizin sahip çıkacağınızı, koruyacağınızı ayrıca güçlendireceğinizi biliyordu ayrıca sizlere emanet etti. Bende sizlere çok güveniyorum. Bu yıl burada bir çok coşkuyu yaşadık. Bir çok güzelliği yaşadık söz bu meydan ayrıca Avcılar daha büyük güzelliklere doyacak hazır olun. Bu gün Sertab Erener bizimle ayrıca ilerleyen zamanlarda yine coşkuyla heyecanla büyük mutluluklar etkinlikler gerçekleştireceğiz.”dedi.

İyi ki Cumhuriyet var! Yaşasın Cumhuriyet!”

Konsere katılan vatandaşların büyük bir coşkuyla destek bulan konuşmasına devam eden Hançerli; Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesi, Cumhuriyet Anadolu’da bir köy çocuğunun, bir çiftti çocuğu Turan Hançerli’nin Avcılar Belediye Başkanı olmasını sağlayan şey. Cumhuriyet sizlerin bu ülkenin yönetiminde bir gün yer alma, bu ülkeyi yönetme ihtimali ayrıca şansını sağlayan, Ayrıca özellikle Cumhuriyet bugün kız arkadaşlarımızın, kadınların, annelerin burada yan yana iç içe birlikte coşmamızı, eğlenmemizi sağlayan değerdir. İyi ki Cumhuriyet var! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet!” Alan hınca hınç dolmuş. Avcılar’a ayrıca Cumhuriyete sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum. Sevgiyle saygıyla bu ülke büyüyecek ayrıca güçlenecek. Ayrıca Özellikle siz gençlere söz veriyorum. Bu ülkeden hiçbir genç başka gitmek istemeyeceği çok güzel günler yakın ayrıca gelecek arkadaşlar. Böyle bir Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz. Cumhuriyet’in ikinci yüztarihinde demokrasiyi, insan haklarını ayrıca eşitliği bu ülkede egemen kılacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet