tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Cuma Nacar, “İktidardan da muhalefetten de sana hayır yok”

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Kütahya’da temaslarda bulundu. Çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Nacar, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nde …

Cuma Nacar, “İktidardan da muhalefetten de sana hayır yok”
02.08.2022 11:36
0
A+
A-
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Kütahya’da temaslarda bulundu. Çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Nacar, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nde medya mensuplarıyla bir araya geldi. İktidara ayrıca muhalefete yüklenen Nacar, tarım, sağlık ayrıca sığınmacı sorunlarına dikkat çekti ayrıca Türkiye’nin hastalıklı yapısını ancak Millet Partisi’nin tedavi edeceğini ayrıca işleri yoluna koyacağını söyledi.
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı konuşmada; “Bugün medya ayrıca medya, özellikle de yazılı basınımızın durumu içler acısı. Yazarlar, medya emekçileri, yerel medya sahipleri, matbaalar, mücellithaneler zor durumda. Medya Basın çalışanları eayrıca ekmek parası götürmekte zorlanıyor.
Keza esnaf, tüccar, fabrikatör, iş insanı, çiftçi, köylü, hayvancılıkla uğraşanlar ekonomi olarak zor durumda. Mal üretmek zor. Üretilip bin bir zorlukla pazara çıkarılan ürünü ‘pahalı’ diye alan yok! İşçi, küçük esnaf, memur, emekli, enflasyonla yarışan fiyatların peşinden yetişemiyor.
GENÇLERİMİZ, ÜNİVERSİTEYİ BİTİRSE BİLE İŞSİZ
Ekonomik bir kriz yaşıyoruz. Bu ekonomik kriz AKP iktidarı başımızda olduğu müddetçe süreceğe benziyor. Çünkü iktidarın aklı başında değil! Onun derdi bir avuç insanı memnun ederek iktidar koltuğuna bir kez daha oturmak! İktidarın bir tek derdi var; koltuk: Oturup yapıştığı koltuğu kaptırmamak!..
GENÇLERİMİZ, VATANDAŞLARIMIZ MUTSUZ AYRICA UMUTSUZ
Bütün vatandaşlarımız gibi AK Partili vatandaşlarımızca da kabul edilmektedir ki gerçekten zor günlerden geçmekteyiz. Problemler kangrenleşmiştir. Gençlerimiz, vatandaşlarımız mutsuz ayrıca umutsuz. Herkes birbirine “Ne oluyor, nereye gidiyoruz?” diye soruyor.
Biz Millet Partisi olarak sorunları biliyoruz. Problemlerin çözümünü de biliyoruz. On yıllardır bu soruların cevaplarını çalışıyoruz. Bu karanlık tünele girişimizin sebebini de bu karanlık tünelden çıkışın yolunu da biliyoruz.
Yıllardır dediğimizi bir kez daha diyoruz! Bu defa da Kütahya’dan haykırıyoruz: Ülkenin sorunlarını çözecek, Türkiye’yi ‘Muhteşem Türkiye’ yapacak reçete de ilaç da Millet Partisi’nde. Başka çare yok! İnsanımızın problemlerini, milletimizin dertlerini, devletimizin hastalıklı yapısını ancak Millet Partisi çözer, tedavi eder, düzeltir ayrıca işleri yoluna koyar! Başka çare yok! Bütün dertlere çare; Millet Partisi.
EKONOMİK SORUNLAR BEYİN GÖÇÜNÜ HIZLANDIRIYOR
Kütahya’ya Kütahyalı hemşehrilerimizi dinlemek, ülkemizin acilen çözülmesi gereken temel meselelerini onlarla değerlendirmek, müzakere etmek ayrıca Millet Partisi’nin bu meseleleri tereyağından kıl çeker gibi nasıl kolayca çözeceğini konuşmak için geldik. Kütahya’nın sorunlarını konuşacağız.
Son 20 yılda, AKP iktidarının çözmek yerine eline yüzüne bulaştırarak batağa sürüklediği ekonomik durumumuzu konuşacağız. Gençlerin, esnafın, işçinin, çiftçinin, kentlinin, basının, köylünün, emeklinin dertlerini dert edinip, çözümünü göstereceğiz. Fakiri-yoksulu daha da ezen ekonomik kararları konuşacağız.
Bugün, Türkiye’de okuyup yetişen gençlerimiz, doktorlarımız, sağlıkçılarımız, teknotratlarımız, mühendislerimiz, bilişimcilerimiz, işletmecilerimiz, uzmanlarımız, sanatkarlarımız, hâsılı yetişmiş beyinlerimiz yaban ellere gidiyor.
GENÇLERİMİZİN SORUNLARINA AYRICA BEYİN GÖÇÜNE ÇARELER ARAYACAĞIZ
Millet açlıkla pençeleşirken, sözleşmeli ballı-kaymak maaşlı bir grup ayrıcalıklı yöneticileri konuşacağız. Üç-beş yerden aylık alarak yağma Hasan’ın böreğini yürütenleri konuşacağız. KKM, GES ayrıca Hazine garantili çılgın Deli Dumrulvari projeleri konuşacağız.
İKTİDARDAN DA MUHALEFETTEN DE SANA HAYIR YOK
Ayrıca bütün bu problemleri çözmek yerine, 20 yılda iyice içinden çıkılamaz hale getiren, metal yorgunluğuna uğramış AKP’yi konuşacağız. Yorulmuş, tükenmiş AKP’nin bu sorunların altında kalkamayacağını ispat edeceğiz. Ayrıca artık metal yorgunluğu hastalığına yakalanmış iktidarı dinlendirmemiz gerektiğinin kararını vereceğiz.
TOPLAMA, MENFAATPEREST İNSANLARLA İKTİDAR GEMİSİ YÜRÜMEZ
Kütahyalı hemşehrilerimizle vereceğimiz bir karar daha var. O karar da şu: Sorunlarımızı AKP çözemeyeceği gibi şu her şeyini bildiğin muhalefet de çözemez. Sen onları biliyorsun, hemen hepsini bir şekilde gördün, iktidar koltuğunda denedin. CHP de, Gelecek de, Deva da, İYİ de bir şekilde iktidar koltuğunun kıyısından, köşesinden geçti.
İktidarıyla muhalefetiyle bunların hiçbirinin senin sorunlarını çözecek ehliyette, liyakatte, samimiyette, dürüstlükte, yetkinlikte kadroları yok! Bunların halkın sorunlarını çözmek gibi bir niyetleri de yok. Onların işi gücü kendi menfaatleri. Toplama, menfaatperest insanlarla iktidar gemisi yürümez. Yürürse de işte bu kadar yürür.
DOKTOR; MİLLET PARTİSİ! İLAÇ MİLLET PARTİSİ’NİN ‘MUHTEŞEM TÜRKİYE PROJESİ’
Gelin hep birlikte dünyaya bir bakalım: İkinci Cihan harbinde yerle bir olmuş Almanya nerede? Japonya nerede? Harbe girmemiş Türkiye nerede? 1940 tarihinden bugüne Türkiye’nin başına gelen iktidarlar sana ne verdiler? 20 senelik AKP iktidarı yoksulluktan başka sana ne verdi? 2023’te 25 bin dolar sözü verdikleri kişi başı milli gelir bugün 8.500 dolar. 25 bin dolar nerede? 8 bin 500 dolar nerede? Senin alın teri paraların kimlerin cebinde?
Bu sözünü tutmayan 20 yıllık metal yorgunu iktidara da bu uydu muhalefete de önümüzdeki seçimde gereken dersi ver. Bunların yerine Millet Partisi kadrolarını destekle ayrıca iktidar yap. Senin dertlerini, ülkenin sorunlarını 1970’li yıllardan bugüne gördüğün, duyduğun, bildiğin, tanıdığın; yetişmiş, yetkin Millet Partisi kadroları çözer!
Karanlık tünelden çıkışın kılavuzu da rehberi de onulmaz gibi görünen hastalıkların doktoru da Millet Partisi’dir! Reçetesi de ilacı da Millet Partisi’nin ‘Muhteşem Türkiye Projesi’dir” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu