tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çukurova’da Yaz Kursları Başlıyor

Çukurova Belediyesi tarafınca verilen ayrıca çocukların her yıl yoğun ilgi gösterdiği yaz kursları başlıyor.

Çukurova’da Yaz Kursları Başlıyor
06.06.2023 13:09
0
A+
A-

Çukurova Belediyesi tarafınca verilen ayrıca çocukların her yıl yoğun ilgi gösterdiği yaz kursları başlıyor.  Yaz tatillerini faydalı organizasyonlarla renklendiremeye çalışan, eğlenirken yeni yetenekler kazanması için kapılarını çocuklara her vakit açan Çukurova Belediyesi, yaz aylarında da sosyal ayrıca sanatsal etkinliklerle dolu kurslar için düğmeye bastı.

Zihinsel ayrıca bedensel gelişimlerini artırmayı, çocukların yaşıtlarıyla birlikte boş zamanlarını etkili şekilde geçirmelerini sağlamaya çalışan Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürlüğü, tüm eğitimlerin ücretsiz olarak verileceğini açıkladı. Kurslar 6 merkezde, 9 branşta gerçekleşecek. Başkan Soner Çetin, öğrencileri faydalı aktivitelere yönlendirmek için birçok alanda eğlence dolu, sanat ayrıca sporla iç içe olacak yaz kurslarına tüm çocukları davet etti. Hali hazırda yetişkinler için 13 merkezde 38 dalda Çukurovalıları sanat, hobi, meslek, spor ayrıca el becerilerini içeren kurslarla buluşturan Başkan Çetin, ara vermeden yaz aylarında da bu eğitimleri vermeye devam edeceklerini belirtti. 

Her yıl binlerce çocuğa yaz kursları kapsamında eğlence ayrıca yetenek dolu kurslar düzenleyen Çukurova Belediyesi, bu yıl da tatile yoğun bir eğitim programıyla başlıyor. Okulların kapanmasıyla yaz aylarını değerlendirmek isteyen minik bedenler için özel olarak hazırlanan kurs kayıtları 1-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ücretsiz olarak verilen kurslarda İngilizce, satranç, bağlama, gitar, resim, psikoterapi etkinlikleri, halk oyunları, drama-diksiyon-oyunculuk, işaret dili eğitimleri gerçekleşecek.  Yaz boyu devam edecek kurslarda çocuklar hem eğlenecek hem de yeni yetenekler kazanma şansı yakalayacak. Zihinsel ayrıca bedensel gelişimlerini artırması hedeflenen bu eğitimlerde, çocuklar yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirirken, boş zamanlarını da en efektif şekilde kullanmaları sağlanacak. Yaz kursları, Güzelyalı Toplum Merkezi, Bülent Ecevit Sanat Parkı, Yüzüncü Yıl Toplum Merkezi, Mola Evi, Turhan Selçuk Sanat Okulu ayrıca Mahfesığmaz Çok Amaçlı Salonlarında gerçekleşecek.

Tesisler Müdürlüğü tarafınca organize edilen eğitimlere 7 yaş üzeri tüm çocuklar kayıt yaptırabilecek. Ve bu kurslarla beraber yaz spor okullarıyla pek çok branşta da minikler sevdikleri etkinliklerle buluşma şansı yakalayacak. Bu yıl tüm kursların ara vermeden devam edeceğini belirten Tesisler Müdürlüğü, 13 merkezde 38 dalda Çukurovalıları sanatla, hobi amaçlı eğitimlerle, mesleki kurslarla, sporun sevilen branşlarıyla buluşturmaya devam edeceğini açıklayarak, binlerce vatandaşın bu kurslarla iş bulduğu, meslek öğrenerek aile bütçesine katkıda bulunduğunun altı çizildi. Büyüklerin sanatla tanıştığı ayrıca hobi kurslarıyla kendilerini geliştirme ayrıca sosyalleşme fırsatı yakaladığının belirtildiği tüm kurslarla ilgili olarak Çukurovalıların kapsamlı bilgilendirme almaları için müdürlüğün aranmasının yeterli olacağı bildirildi. 

BAŞKAN SONER ÇETİN: “SAĞLIKLI BİR GELECEK ÇOCUKLARDAN BAŞLAR”

Özellikle çocuklarla ilgili sosyal ayrıca eğitim odaklı çalışmalara önem veren Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin, okulların tatil olmasıyla birlikte, tüm öğrenci gruplarına yönelik çalışmalara hız vereceklerini, yaz tatillerini değerlendirerek onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla, pek çok alanda eğlenceli, sanat ayrıca sporla iç içe olan ücretsiz yaz kursları açtıklarını söyledi. Sanat ayrıca sporun en güzel örneklerinden oluşan bu etkinliklere çocukları davet eden Başkan Çetin, yeteneklerini keşfetmeye davet etti. Başkan Soner Çetin, “Daha sağlıklı bir gelecek için, çocuklarımız ayrıca gençlerimiz mutlaka spor yapmalı, sanatla haşır neşir olmalı, bilimle uğraşmalı. Bizde yerel yönetimler olarak onların önünü açmalı destek olmalıyız. Çukurova Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışında, çocuklara ayrıca gençler her vakit listenin başında kendilerine yer bulacaklardır” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu