tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Çukurova’da çocuklar çok mutlu

Çukurova Belediyesi’nin çocuklar için önemli hizmetlerinden biri olan su oyun parkları büyük ilgi görüyor. Değişik mahallelerde bulunan su oyun …

Çukurova’da çocuklar çok mutlu
19.08.2022 13:21
0
A+
A-

Çukurova Belediyesi’nin çocuklar için önemli hizmetlerinden biri olan su oyun parkları büyük ilgi görüyor. Değişik mahallelerde bulunan su oyun parklarında çocuklar hem eğleniyor hem de sıcak yaz günlerinde serinleme imkanı buluyor. Anne babalar da çocukları eğlenirken piknik yapıyor ayrıca dinleniyor.

Yaz mevsiminde Çukurova Belediyesi su oyun parkları yine çocukların en çok ilgi gösterdiği hizmet olmaya devam ediyor. Çukurova Belediyesi’nin 4 ayrı mahallede yıllardır hizmet veren su oyun parkları yayla ya da denize gitme imkanı olmayan ailelerin çocukları için en büyük eğlence ayrıca serinleme kaynağı oldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi’ndeki Ercan Çetin Doğal Park’ta bulunan su oyun parkını ziyaret etti. Çocukları eğlenirken etrafta piknik ortamı oluşturup dinlenen anne babalarla görüşen Başkan Soner Çetin, daha sonra çocuklarla sohbet etti. Başkan Soner Çetin, çocuklara oyuncak hediye etti.

Her ortamda çocuklarımızla gençlerimizle birlikte olmaktan mutlu olduğunu bu nedenle su oyun parkını ziyaret ettiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Örnek alınsın diye proje geliştiriyoruz. Yaylaya denize gidemeyen çocuklarımız eğlensinler serinlesinler diye bu projeyi geliştirmiştik. Bunun örnek alınması ayrıca diğer belediyelerin de su oyun parkı açması bizi mutlu ediyor. Aileler mutlu. Aileler burada piknik yapıyor, çocuklar da eğleniyor serinliyor biz de amacımıza ulaşmış oluyoruz. Projelerle halkın yaşam standartlarını yükseltmek ayrıca insanların daha mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Talep olan her yere açacağız. Haftanın 5 günü hizmet veriyoruz” dedi.

Başkan Soner Çetin, Adana’nın en büyük sorunlarından biri kanallarda boğulma olayları olduğunu söyledi. Bu üzücü olayların sadece polisiye önlemlerle engellenemeyeceğini belirten Başkan Soner Çetin, “Biz de bir seferberlik başlattık her yıl 10 bin çocuğumuza yüzme öğretiyoruz. Bununla da yetinmiyoruz su oyun parklarında da eğlenmelerini serinlemelerini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, su oyun parklarının 5 gün hizmet verdiği diğer iki günde temizlik ayrıca bakım yapıldığını ifade ederek, “Çünkü çocuklarımızın hijyenik bir ortamda eğlenmesini istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu