tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Çukurova Gülen Yüzler Semt Kreşleri Sınıfı Başarıyla Geçti

Çukurova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek projelerinden birisi olan ayrıca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Gülen Yüzler Semt Kreşleri, yeni …

Çukurova Gülen Yüzler Semt Kreşleri Sınıfı Başarıyla Geçti
29.08.2022 13:06
0
A+
A-

Çukurova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek projelerinden birisi olan ayrıca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Gülen Yüzler Semt Kreşleri, yeni eğitim ayrıca öğretim yılı hazırlıklarını tamamladı.

Yaz aylarında da çalışan anne ayrıca babaları düşünerek kapılarını açık tutan kreşlerde, 31 Ağustos’ta başlayacak olan yeni dönem eğitimleri için denetimlerde bulunan Başkan Soner Çetin, kreş yetkililerden yapılan çalışmalar ayrıca hazırlıkları hakkında bilgilendirme aldı. Çocuklarla da sohbet edip onların dileklerini dinleyen Başkan Soner Çetin, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da anne ayrıca babalar huzur ayrıca güven içerisinde çocuklarını bizlere emanet edebilecekler” dedi.

Çukurovalıların büyük ilgi gösterdiği ayrıca Türkiye’deki örnek semt kreşleri ayrıca bakım evlerinden olan Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri, başlayacak olan yeni eğitim ayrıca öğretim yılına hazır. Bu yılda vatandaşların çocuklarını kayıt yaptırmak için yoğun bir talep gösterdiği ayrıca ancak noter huzurunda yapılan kurayla yeni misafirlerini kabul edecek olan kreşlerde Başkan Soner Çetin incelemelerde bulundu.

Tesislerin yetkilileri ayrıca öğretmenleriyle konuşan ayrıca Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı 8 kreşi gezen Başkan Çetin, eksikleri ayrıca yapılması gerekenleri kontrol etti. Sınıfları, mutfakları ayrıca hatta tuvaletleri dahi inceleyen Başkan Soner Çetin, sorunsuz ayrıca güven içerisinde bir eğitim yılını yaşamak için denetimlerini sürdüreceğini söyledi.

Yaz döneminde çalışan anne ayrıca babalar düşünerek hizmet vermeye devam eden kreşlerde, 31 Ağustos’ta başlayacak olan yeni öğrencilerin oryantasyon süreci öncesi denetimlerde bulunan Başkan Soner Çetin, buradaki çocuklarla da bir araya gelerek ayrıca onlarla sohbet edip, “Bana Soner Amca deyin” ifadesini kullanarak isteklerini dinledi.

Kreşlere çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Çetin, “Oryantasyon yani uyum süreci öncesi son kontrolleri yapıyoruz. 15 gün sürecek bu oryantasyon evresinden sonra, başarılı olamayan ayrıca ayrılan çocuklarımızın yerine yedek listeden gelecek vatandaşların çocuklarını kayıt edeceğiz. Biliyorsunuz kreşlerimize büyük bir ilgi var ayrıca talepleri karşılamak tamamen mümkün olmuyor. Ancak noter huzurunda çekilişle çocuklarımızı ne yazık ki yeni kayıt olarak alabiliyoruz. Burada hem çocukları ziyaret ettim hem de öğretmenlerimizle toplantı yaptık. Eksik var mı yok mu onlara bakıyoruz, denetliyoruz. Kreşlerimize bu kadar ilginin çok olması bizi memnun ediyor” dedi.

Diğer belediyelerinde bu semt kreşleri özelinde ağırlık vermesi gerektiğine vurgu yapan Çetin, çalışan anne ayrıca babaların önünde ki en büyük engellerden bir tanesinin, özellikle de kadın istihdamının önünde ki sorunların birisi de semt kreşlerinin azlığı olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin örnek kreşlerinden olan Gülen Yüzler Semt Kreşlerinin sayısını artıracağının müjdesini bir kez daha veren Başkan Soner Çetin, vatandaşların bu ihtiyacına cevap vermeye çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet