tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çukurova Belediyesi Tüm Canlılar İçin Çalışıyor

Çukurova Belediyesi’nden tüm canlılar için sosyal belediyecilik örneği. Çukurova’da patiler mutlu, barınaktaki köpeklere havuz, sokaktakilere …

Çukurova Belediyesi Tüm Canlılar İçin Çalışıyor
25.07.2022 13:36
0
A+
A-

Çukurova Belediyesi’nden tüm canlılar için sosyal belediyecilik örneği. Çukurova’da patiler mutlu, barınaktaki köpeklere havuz, sokaktakilere mama ayrıca su yardımı vatandaşlardan takdir topladı. Giderek artan hava sıcaklığı ayrıca nemle birlikte yaşamsal ayrıca beslenme sorunları yaşayan sokak hayvanlarının imdadına Çukurova Belediyesi koşuyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 52 besleme noktasında verdiği mama ayrıca su yardımıyla onlara nefes olmaya çalışıyor. Besleme sırasında gördükleri hasta ayrıca yardıma ihtiyacı olan canlıları da Rehabilitasyon Merkezine alarak tedavileri be bakımları sağlanıyor. Ve hayvan rehabilitasyon merkezinde yaptırılan su havuzlarıyla da barınakta bulunan köpeklerin serinlenmesi sağlanıyor. Hayvan sever kimliğiyle her vakit öne çıkan Çukurova Belediyesi’nin bu örnek çalışması, sevimli patilerin ilginç ayrıca mutlu görüntülerine sahne oluyor.

Giderek artan hava sıcakları ayrıca nem insanlar kadar sokak hayvanlarının da yaşamlarını olumsuz etkiliyor. Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ise bu olumsuz hava şartlarında hayatta kalma mücadelesi veren sokak canlılarını yalnız bırakmıyor. İlçe sınırları içerisinde besleme yerlerinde ayrıca barınak içerisindeki havuz çalışmasıyla sosyal ayrıca duyarlı belediyecilik anlayışından örnekler sunuyor. İlçenin içerisinde ayrıca uzak noktalarında belirlenen 52 noktada sokak hayvanlarının su, beslenme ayrıca bakım ihtiyaçlarını karşılayan Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışması vatandaşlardan ayrıca hayvan severlerden takdir topluyor.

Çevreye ayrıca doğaya duyarlılığının yanında hayvan sever belediye olarak göze çarpan Çukurova Belediyesi, kuru mama ayrıca tavuk etlerinden oluşan beslemeyle sokak canlılarını ayakta tutmaya çalışıyor. Her gün düzenli olarak yüzlerce köpek ayrıca kedi beslenirken, tedaviye ayrıca yardıma ihtiyacı olan canlılar da geride bırakılmayarak, rehabilitasyon merkezine getiriliyor ayrıca burada veteriner kontrolünde bakımları gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin örnek barınaklarından birisine sahip olan Çukurova Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi, sahipsiz hayvanların yoğun olarak görüldüğü Adnan Menderes Bulvarı ayrıca Seyhan Baraj Gölü etrafında ayrıca İlçe sınırları çevresinde bulunan ücra noktalarda patilerin beslenme ayrıca su ihtiyaçlarını karşılıyor. Ve Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde yaptırılan serinleme havuzlarıyla da köpeklerin yazın sarı sıcağında serinlenmesi sağlanıyor. Keyifle havuzlarda yüzen köpekler, ilginç olduğu kadar sempatik görüntülerin oluşmasına neden oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu