tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Corendon Airlınes Uçakları Kış Sezonunda Hindistan’da Uçacak

Corendon Airlines 2022-2023 kış sezonunda yedi uçağını altı ay süresince Hindistan’ın düşük maliyetli havayolu şirketi SpiceJet’e wetlease olarak …

Corendon Airlınes Uçakları Kış Sezonunda Hindistan’da Uçacak
12.11.2022 00:05
0
A+
A-

Corendon Airlines 2022-2023 kış sezonunda yedi uçağını altı ay süresince Hindistan’ın düşük maliyetli havayolu şirketi SpiceJet’e wetlease olarak kiraladı. İki havayolu, altı senedir wetlease operasyonlarında birlikte çalışıyor.

Corendon Airlines yaz sezonunun bitmesi ile birlikte filosundan beş tanesi Boeing 737-8 (MAX), iki tanesi de Boeing 737-800 olmak üzere toplamda yedi TC kuyruk kodlu uçağını Hindistan’daki düşük maliyetli havayolu şirketi SpiceJet’e wetlease operasyonu için gönderdi.

Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan, altı senedir birlikte wetlease operasyonları gerçekleştiren Corendon Airlines ile SpiceJet arasındaki anlaşmalara göre operasyonun Ekim ayı ortasında başladığını ayrıca Nisan ayına kadar süreceğini kaydetti.

Wetlease operasyonu, bir havayolunun düşük sezonunda uçağını başka bir havayoluna ekipleri ile birlikte kısa süreli kiralaması anlamına geliyor. Corendon Airlines da Türkiye’de ayrıca Avrupa’da düşük sezona girilmesi ile Hindistan’da yüksek sezona giriliyor olduğu için uzun yıllardır Spice Jet ile işbirliğine gidiyor. Mine Aslan, wetlease operasyonlarının havayollarının kaynaklarının kullanımını ayrıca sürekliliği açısından çok önemli olduğunu, bir havayolunun düşük sezonunda yüksek sezon yaşayan başka bir havayoluna uçak kiralamasıyla uçakların senelik utilizasyonunun da dengede tutulmasına yardımcı olduğunu ifade etti.

Corendon Airlines, altı ay boyunca sürdürülecek wetlease operasyonu için yedi uçak ile birlikte her ay 35 kaptan pilot, 35 yardımcı pilot ayrıca 140 kabin ekibini Hindistan’da görevlendirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex