tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Continental’den 5. nesil lastikler

Yeni Conti Hybrid lastik serisi şehirlerarası yollarda ipi göğüslemeye hazır! Teknoloji şirketi ayrıca premium lastik üreticisi Continental …

Continental’den 5. nesil lastikler
20.09.2022 11:51
0
A+
A-

Yeni Conti Hybrid lastik serisi şehirlerarası yollarda ipi göğüslemeye hazır!

Teknoloji şirketi ayrıca premium lastik üreticisi Continental, şehirlerarası taşımacılık yapan ayrıca ağır yük taşıyan araçlar için geliştirdiği 5.nesil Conti Hybrid premium lastik serisini piyasaya sürüyor. 5. nesil ile sunduğu hizmetleri İspanya’nın Sevilla kentinde düzenlenen lansmanda paylaşan Continental, yeni Conti Hybrid lastiklerinin de tanıtımı yaptı. Özelikle ağır yük araçlarının lastiklerinde oluşan hızlı yıpranmanın önüne geçmek için tasarlanan Conti Hybrid serisi lastikler, Conti Hybrid HS5 ön aks ayrıca Conti Hybrid HD5 çeker aks’dan oluşuyor. Uzun kullanım ömrüne, yüksek kilometre performansına ayrıca yüksek dayanıklılığa sahip seri, ağır yük araçlarına verimlilik ayrıca tasarruf anlamında yeni nesil çözüm sunuyor.

Online alışveriş trendinin büyümesi ayrıca şehirlerarası nakliyatların gün geçtikçe artması, dünya genelinde taşımacılık sektörünün de gün geçtikçe büyümesine sebep oluyor. Taşımacılık sektöründe yaşanan bu gelişmeler, ağır yük taşıyan araçlara olan ihtiyacı gün geçtikçe artırıyor. Ağır yük taşıyan araçların sık sık dur kalk yapması, dar yollarda hızlı manevralar yapması ayrıca değişken zeminlerde hareket etmesi, özellikle lastikleri etkiliyor ayrıca hızla yıpranmasına neden oluyor. Premium lastik üreticisi Continental, şehirden şehre her gün bu zorlu görevin üstesinden gelmek zorunda olan ağır yük araçları için yeni nesil 5 Conti Hybrid lastik serisini geliştirdi. 8-10 Eylül tarihleri arasında İspanya’nın Sevilla kentinde ‘İşiniz, Çözümlerimiz’ adında bir etkinlik düzenleyen Continental, yeni nesil 5 Conti Hybrid lastiklerinin de tanıtımını gerçekleştirdi.

En modern teknolojilerle sayısız zorluğun üstesinden geliyor

5. neslin öncüsü yeni seri; hem şehirlerarası hem de otoyolda kullanıma uygun 22,5 inç Conti Hybrid HS5 ön aks ayrıca Conti Hybrid HD5 çeker aks lastiğinden oluşuyor. Bu lastikler, filo araçlarının farklı zeminlerde sıklıkla dur kalk, manevra ayrıca viraj alma gibi ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yeni premium lastikler, en modern teknolojilerle sayısız zorluğun üstesinden geliyor. Yenilikçi sırtları, kauçuk bileşimleri ayrıca gelişmiş karkas yapıları, mükemmel kilometre performansı, dayanıklılık ayrıca çekiş gücü ile birlikte optimize edilen yuvarlanma direnci sayesinde üstün performans sunuyor. Bu özellikleri, yeni Conti Hybrid serisini hizmet ömrü boyunca güvenilir bir ortak yapıyor. Yeni Conti Hybrid 5. nesil lastik serisi, lastik ebatına bağlı olarak, bir önceki nesilden 20’ye kadar daha yüksek bir kilometre performansıyla öne çıkıyor.

Continental Otobüs ayrıca Kamyon Lastikleri Ürün Geliştirme Müdürü Hinnerk Kaiser, “Yüksek kilometre performansı ayrıca birinci sınıf kaplama çözümümüz, uzun hizmet ömrü ayrıca yüksek filo verimliliğine ek olarak sürdürülebilir filo yönetimi sağlamaya da yardımcı oluyor” diyor.

Yakıt verimliliği ayrıca emisyonlar açısından da övgüyü hak ediyor

Conti Hybrid Generation 5 lastik serisinde kullanılan kauçuk bileşimleri, özellikle şehirlerarası taşımacılığın iddialı taleplerini karşılamak üzere geliştirildi. Çift katmanlı sırt yapısı (üst ayrıca alt sırt) ayrıca yenilikçi bileşimi, şehirlerarası taşımacılıkta yuvarlanma direncini optimize ederken yüksek kilometre performansı ayrıca kayda değer bir dayanıklılık kazandırıyor. Bu özelliklerin yakıt verimliliği ayrıca CO2 emisyonları üzerinde de olumlu bir etkisi bulunuyor. Hem Conti Hybrid HS5 ön aks hem de Conti Hybrid HD5t çeker aks lastiği, her türlü hava koşulunda ayrıca lastik ömrünün sonlarına doğru kalan diş derinliklerinde bile birinci sınıf performans sunuyor. Yeni, tam genişlikte 3D matriks kılcal kanalların yer aldığı sağlam sırt bölgesi, gerçek bir övgüyü hak ediyor.

Gelişmiş sırt yapısı

Conti Hybrid HD5’in yeni geliştirilen sırt yapısı, lastik sırtını ayrıca karkasını, çeker aksta oluşabilecek taş hasarlarına karşı çok etkili bir şekilde koruyor. Lastik ömrünün ikinci yarısında boşlukları artan merkezi oluklar ayrıca özel taş atıcılar, taşların lastiğe girmesini engelliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu