tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çok Yönlü Art Direktörler İçin Çok Yönlü Bir Eğitim Laba Türkiye’de

BRIEF DEŞİFRESİNDEN İŞ BİRLİĞİ KÜLTÜRÜNE TAM KAPSAMLI ART DİREKTÖR KURSU! Yazılı ayrıca sözlü dilin keşfinden çok önce sanatın bir iletişim …

Çok Yönlü Art Direktörler İçin Çok Yönlü Bir Eğitim Laba Türkiye’de
15.08.2022 11:36
0
A+
A-

BRIEF DEŞİFRESİNDEN İŞ BİRLİĞİ KÜLTÜRÜNE TAM KAPSAMLI ART DİREKTÖR KURSU!

Yazılı ayrıca sözlü dilin keşfinden çok önce sanatın bir iletişim biçimi olarak mağara duvarlarını süslediği biliniyor. İnsanlık tarihi kadar eski olan sanat, biçimini de zamanla değiştirerek çağa ayak uyduruyor. Hem sanat ayrıca tasarımın hem de teknolojinin gücünün birleştiği art direktörlük mesleğinde aranan özelliklere yönelik Laba Türkiye tarafınca oluşturulan “Art Direktör Kursu” kariyer gelişimine çok yönlü bir katkı sunmak isteyenlerin yardımına koşuyor.

Birçok sektörde ayrıca meslekte görüldüğü gibi art direktörlük için de tasarım bölümünden mezun olmayanların da bu mesleğe dahil olabilmesi rekabetçi ortam oluşturabiliyor. Bu ortamdan sıyrılabilmek için sanatın ayrıca teknolojik gelişmelerin entegre olduğu tasarım dünyasında çok yönlü olmak en temel yapı taşı olarak görülüyor. Öyle ki işverenlerin birçoğu akademik geçmişten ziyade yeteneklerin gösterildiği, metodolojiye ayrıca beceri kümelerine ışık tutulan portföylere dikkat ediyor. Briefi doğru anlamak ayrıca doğru aktarmanın da yaratıcı olmak kadar önemli olduğu art direktörlük mesleğinde tasarımı deneyim ile beslemek oldukça önemli görülüyor. Laba Türkiye eğitmeni Şadi Akbudak tarafınca aktarılan “Art Direktör Kursu”nda reklam öğeleri, brief deşifre etme, iş birliği kültürü gibi mesleğin birçok yapı taşına detaylı bir bakış açısı sunuluyor.

Sanatın Teknolojik Yüzü

Art direktörlük mesleği en genel tanımıyla, yaratıcılık ayrıca tasarım araçlarının nitelikli kullanımının birleşmesini kapsıyor. Sanat yönetmeni olarak da tanımlanan art direktörler, yapılması planlanan işin gidişatını ayrıca yol haritasını belirlerken çoğunlukla bir ekibin yöneticiliğini de yapıyor. Tasarımcılar ayrıca metin yazarıyla da çalışan art direktörler, genellikle tasarım kökenli oluyor. Teknik detaylar art direktörün denetiminden geçerek son proje halini alıyor. Art direktörlerin çalıştıkları şirketin yapısına bağlı olarak değişkenlik gösterse de hem basılı hem dijital projelerde çalışması ayrıca üretmesi beklenebiliyor. Uluslararası eğitim platfomu Laba Türkiye, alanında uzman ayrıca kendini iş dünyasında kanıtlamış eğitmenlerle verdiği kurslara bu kez “Art Direktör Kursu” ile devam ediyor. Laba Türkiye eğitmeni Şadi Akbudak tarafınca aktarılan “Art Direktör” kursunda meslek ile ilgili beslenmek ayrıca güncel kalmak isteyenlere nitelikli bir program sunuluyor.

Deneyime Odaklı Yaratıcı Süreç Eğitimi

Çok yönlü yetkinlik beklenen art direktörlük mesleğini yapmak isteyen bireylerin, çok yönlü bir eğitimden faydalanmaları kariyerleri açısından oldukça faydalı olabiliyor. Ekip yönetimine de yardımcı olacak şekilde kurgulanmış Laba Türkiye “Art Direktör Kursu”nda iş birliği kültürünü geliştirecek yaratıcı ekiple iletişim kurma yöntemleri uygulanıyor. Kursta bulunan basın stratejisi içeriği sayesinde geleneksel olmayan yeni reklamcılık tekniklerini kendi stratejileri için kullanan art direktörler, kursla birlikte bir vaka şirketinin portföye eklenmesi için bir dizi yaratıcı parça tasarlıyor. Kurs içeriğinde bulunan ayrıca Deck of Brillance olarak tanımlanan yaratıcı problem çözme tekniği, art direktörler için fikir sürecini kolaylaştıran bir fayda sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu