tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çok kanallı online pazar yeri Jetconnect hem tüketiciye hem esnafa hem de kuryeye kazandırıyor

Market, restoran, esnaf ayrıca su bayilerinin ürün ayrıca hizmetlerini herhangi bir yatırım gereksinimi olmadan sanal mağazalar aracılığıyla …

Çok kanallı online pazar yeri Jetconnect hem tüketiciye hem esnafa hem de kuryeye kazandırıyor
22.08.2022 10:06
0
A+
A-

Market, restoran, esnaf ayrıca su bayilerinin ürün ayrıca hizmetlerini herhangi bir yatırım gereksinimi olmadan sanal mağazalar aracılığıyla tüketiciyle buluşturan online pazar yeri girişimi Jetconnect, yatırımcılarla buluşmak üzere fonbulucu’da paya dayalı kitle fonlaması turuna çıktı. Jetconnect Esnaf, Jetmarket Kapımda, Jetconnect Yemek, Jeetsu, Jetbee Yeni Nesil Kurye gibi pek çok hizmeti birbirleriyle entegreli olarak tek çatı altında sunan girişim, şirket paylarının 12’sini yatırımcılara arz ederek 2 milyon 490 bin TL finansman elde etmeye çalışacak. Fonlama devamında pilot ilçelerde başlatacağı faaliyetlerle hizmet ağını genişletecek olan Jetconnect, önce Türkiye pazarında ayrıca akabinde globalde büyüme hedefinde.

Tüketicilerin yiyecek-içecek ihtiyaçlarına doğru fiyatlama üzerinden dakikalar içerisinde, online olarak erişebilmelerini sağlarken; küçük esnaf da dahil olmak üzere işletmelere online satış, yeni nesil kurye, ürün tedariği gibi hizmetleri herhangi bir yatırım yapmadan bir arada sunan Jetconnect yatırım turunda. 2019 tarihinde marketlerin satış yapabileceği bir pazaryeri platformu olarak DOS Bilişim Endüstri A.Ş. bünyesinde kurulan girişim şirketi, Türkiye’nin en aktif kitle fonlama platformu fonbulucu’da 21 Ekim 2022’ye kadar devam edecek tur boyunca, şirket paylarının 12’sini yatırımcılara arz ederek 2 milyon 490 bin TL fon elde etmeye çalışacak. Jetconnect, 22 Ağustos Pazartesi saat 10.00 itibari ile ilk 15 iş günü içerisinde 25, ilk 15 iş günü devamında ise fonlama rakamı 100’e ulaşana kadar yapılan yatırımlarda yatırımcılara 15 fazladan pay verecek. Türkiye’nin en aktif kitle fonlama platformu fonbulucu’da yürütülen tur, 21 Ekim 2022’ye kadar devam edecek.

Dijital Esnaf Hareketi Jetconnect’le başlıyor

Jetconnect’in 2019 tarihinden itibaren yapılan AR-GE çalışmalarıyla aynı hizmeti veren birçok platformdan ayrıştığını söyleyen Jetconnect Kurucusu ayrıca CEO’su Süleyman Doğan, “Sistemimiz sayesinde tüketiciler ihtiyaç duydukları ürüne ekonomik fiyat garantisiyle dakikalar içerisinde lokasyonlarından ayrılmadan sahip olabilecekken, işletmeler yüksek yatırım maliyetleri olmadan ürünlerini bulundukları bölgede yer alan yüzlerce potansiyel müşteriye online olarak ulaştırabilecekler. Jetconnect esnaf sisteminde satış yapan bakkal, aktar, şarküteri gibi işletmelerin de satışını yaptıkları ürünleri aracısız olarak direkt üretici veya distribütörden tedarik edebilmesinin yolunu açıyoruz. Bu sayede üreticinin ürettiği ürünün son tüketiciye ulaştırılması sırasında aracıdan kaynaklanan fiyatların fahiş şekilde şişirilmesinin önüne biraz olsun geçebilmeyi amaçlıyoruz. İlerleyen dönemlerde esnaflarımız, STK’lar, odalar ayrıca borsalarla iş birliği halinde “Dijital Esnaf Hareketi”ni başlatarak esnafın kalkınmasında daha da etkili roller oynamak istiyoruz. Öte yandan işletmelere online satış için aylık yüksek maliyetlere ayrıca sorumluluklara girmeden entegre freelance kurye sistemimizden yararlanma fırsatı sağlıyoruz. Bu sayede işletmeler, paket başı ücretlerle yüzlerce kurye ile çalışma şansına sahip oluyorlar. Entegre kurye sistemindeki yeni nesil kurye modellerimizle aynı zamanda binlerce kuryeye iş imkanı sunarak istihdama da destek oluyoruz” dedi.

Jetconnect’in ticari ayrıca sosyal faydalarının yanında beş yıl içinde 500 milyar TL’nin üzerine ulaşacağı tahmin edilen bir pazarın önemli oyuncularından olmaya aday olduğunun altını çizen Doğan, “Fonlama devamında pilot ilçelerde başlatacağımız faaliyetlerimizle birlikte hizmet ağımızı genişleterek öncelikle Türkiye pazarında ayrıca akabinde globale açılarak alacağımız tekliflere göre exit yapmayı hedefliyoruz. Bu sayede yatırımcılarımıza yüksek çarpanlı getiri elde etme imkanı verebilmek en büyük temennilerimizden. Tüm yatırımcılarımızı hizmetlerini tüm dünyaya ulaştırmayı planlayan Jetconnect’e yatırım yaparak ortak olmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıfır yatırımla online mağazanız hazır

Jetconnect’in ileri teknoloji ile geliştirilmiş online sistemindeki Satıcı Paneli ile kullanıcılar, birkaç dakika içinde bir sanal mağaza oluşturup işletmelerindeki ürünleri excel, entegrasyon veya manuel şekilde dakikalar içerisinde listeleyebiliyor. Kullanıcılar bu paneli kullanarak ve mağaza ya da ürün bilgilerini düzenleyebiliyor, hizmet verecekleri mahalleleri açıp kapatabiliyor, minimum sepet tutarları belirleyerek mağaza kurgusunu tamamlayabiliyor, satışa açık olan ürünlerin stoklarını takip edebiliyor ayrıca dilerse bu ürünleri kolaylıkla açıp kapatabiliyor veya tamamen mağazadan silebiliyor. Aldıkları siparişleri yönetebilen, ihtiyaç duymaları durumunda tek tuşla kurye talebinde bulunabilen, cari hesaplarını takip ederek kendilerine yapılan ödemeleri takip edebilen kullanıcılar, aynı zamanda yine bu panel üzerinden müşteriler tarafınca iletilen soruları cevaplandırabiliyor, ürünlerini satın almış müşteriler tarafınca yapılan yorum ayrıca değerlendirmeleri takip edebiliyor. Jetconnect, Partner uygulaması ayrıca portalı içerisinde yer alan Garaj ekranı üzerinden kullanıcılara ihtiyaç duydukları onlarca ürünü taksitli bir şekilde satın alabilme imkanı sunarken, Jetpazaryeri platformu üzerinden satılan ürünlerin direkt üreticisinden/distribütöründen tedarik edebilmesine mümkün kılıyor. Jetconnect’te, mağazalarını ücretsiz olarak açıp ürünlerini doğrudan tüketicilere ulaştırabilen kullanıcılar, sadece platform üzerinden satış yaptıkları taktirde komisyon ödemesi yapıyor.

Tüketiciler güvende

Jetconnect’in Müşteri Paneli ile ise tüketiciler platforma kolayca kaydolabiliyor, istedikleri ürünleri gelişmiş arama ayrıca listeleme özelliklerini kullanarak bulup sepetlerine atabiliyor, ödemelerini “Garantili Ödeme Modeli” kredi kartıyla güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Siparişlerinin durumunu canlı kurye takibiyle izleyebilen tüketiciler; iptal ya da iade talebinde bulunabiliyor, satın aldıkları ürünlerle ilgili olarak hem satıcıyı hem kuryeyi hem de ürünleri değerlendirebiliyor.

Freelance kurye modeli

Jetbee kurye sistemi ile yapılmış entegrasyon sayesinde kuryeler Jetconnect Partner uygulaması üzerinden kendilerine atanan dağıtım görevlerini yerine getirerek paket başı kazanç sağlayabiliyor. Tüm Türkiye’de aktif edilmiş ayrıca her geçen gün bünyesinde onlarca yaya, bisiklet, scooter, motosiklet ayrıca arabalı kuryeyi çalışabilir hale getiren Jetbee projesi ile kuryeler herhangi bir işletmeye bağlı olmadan patronsuz olarak sisteme dahil olabiliyor ayrıca esnaf kurye modeliyle kendi işlerinin sahibi olabiliyor. Kuryeler, kazançları doğrultusunda belli bir oranda komisyonu sisteme ödeyerek, bulundukları mahalle ayrıca ilçe sınırları içerisinde gelen paket dağıtım görevlerini tamamlayarak düzenli ayrıca yüksek gelir sahibi oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu