tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Coante, İtalya Verona’daki Marmomacc Fuar’ına iddialı serileri “Ultra” ve “Allure”la Katılacak

Dünyanın en büyük fuarlarından İtalya-Verona Marmomacc Fuarı’nda Coante bu sene de tasarım ayrıca estetiği birleştiren ürünleriyle yerini alacak …

Coante, İtalya Verona’daki Marmomacc Fuar’ına iddialı serileri “Ultra” ve “Allure”la Katılacak
23.08.2022 13:36
0
A+
A-

Dünyanın en büyük fuarlarından İtalya-Verona Marmomacc Fuarı’nda Coante bu sene de tasarım ayrıca estetiği birleştiren ürünleriyle yerini alacak.

Kuvars kompoze plaka sektöründe yenilikçi ürünlerle sektörde öne çıkan Coante yeni nesil üretim teknolojileri ayrıca tasarımın üstünlüğünü kullanarak ürettiği en yeni serileriyle İtalya-Verona Marmomacc Fuarı’nda olacak. Ermaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, uluslararası sektör profesyonellerinin buluşma noktası olarak nitelenen fuara katılmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirterek; “Verona’da düzenlenen Marmomacc Fuarı’na her yıl katılmaya özen gösteriyoruz. Bu yılki fuardan da beklentimiz, yurt haricinde aranan bir marka olan Coante‘nin trendi belirleyen ayrıca büyük talep gören yeni ürünlerinin Avrupa pazarında da öne çıkmasını sağlamak” dedi.

Türkiye ayrıca dünya pazarı için ürettiği yenilikçi ürünlerle yurt içi ayrıca yurt dışı fuarlarda yoğun ilgi gören Coante, 27-30 Eylül 2022’de İtalya’nın Verona şehrinde, 56. kez düzenlenecek Marmomacc Doğal Taş ayrıca Teknolojileri Fuarı’na katılıyor. Coante fuarda “Ultra” ayrıca “Allure” Serilerini öne çıkartmayı planlıyor. Coante Ultra Serisi’nin yaratıcı, çarpıcı, sofistike ayrıca ihtişamlı ortamlar yaratan Storia, Lucida, Majestic Brown ayrıca Thunder ürünlerini ilk olarak, Amerika’daki önemli sektörel fuarlardan KBIS’te tanıttı. Seri yurt içi lansmanını yaptığı Marble İzmir Fuarı’nda da büyük ilgiyle karşılandı. Sektör için çok önemli bir organizasyonda Türkiye’yi temsil etmekten sevinç duyduklarını belirten Ermaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Coante markamız ile katıldığımız bu fuarda da önceki fuarlar gibi yeni nesil ürünlerimizi dünyaya sunmanın mutluluğunu ayrıca gururunu yaşıyoruz. Bu yıl 43 farklı ülkeden katılımcının başvurduğu, 30 bin’den’den fazla ziyaretçinin beklendiği Marmomacc Fuarı, sektörün önde gelen sektör profesyonellerinin buluştuğu önemli bir etkinlik. Uluslararası pazara açılan az bulunur bir vitrin, şirketlerin markalarını ayrıca en iyi ürün ayrıca projelerini tanıtmalarına olanak tanıyan, aynı zamanda ziyaretçilerine yönelik etkinlikler ayrıca toplantı fırsatları sunan ayrıcalıklı bir platform. Burada ülkemizi temsil etmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Verona Fuarı’na her yıl katılmaya özen gösteriyoruz. Bu yılki fuardan beklentimiz, yurt haricinde aranan bir marka olan Coante ‘nin trendi belirleyen ayrıca büyük talep gören yeni ürünlerinin Avrupa pazarında da öne çıkmasını sağlamak” diye konuştu.

Coante dünya pazarında etkinliğini arttırıyor

Ercan; “Yaklaşık her 5 yılda bir sektörde renkler ayrıca moda değişiyor. Son yıllarda tüm dünyada kuvars esaslı kompoze yüzeylere ilgi oldukça arttı. Asıl kullanım alanı olan banyo ayrıca mutfak tezgâhlarında dünya çapında talebi en hızlı büyüyen ürün haline geldi. Özellikle katıldığımız yurt dışı fuarlarda sektörün nabzını tutarak marka stratejimizde güncellemeler yapıyoruz. Bu açıdan Avrupa’nın en önemli fuarlarından biri olan Verona Marmomacc Doğal Taş ayrıca Teknolojileri Fuarı bizim için çok önemli. Sektördeki en genç marka olarak hızlı bir ivme yakaladık. Hedeflediğimiz yurt dışı piyasalarda Kuzey Amerika, Avrupa ayrıca Ortadoğu coğrafyasında önemli distribütör firmalarla işbirliği yaptık. Yurt haricinde üstün üretim kabiliyetlerimizin sonucu olan, yüksek teknoloji gerektiren, doğal desenli kuvars yüzeyli ürünlerimize ilginin daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Coante’nin en prestijli serisi olan Ultra serisi geniş bir tüketici kitlesi tarafınca tercih ediliyor. Verona’da da büyük ilgi göreceğini düşündüğümüz yeni nesil desenlerin doğadan esinlenerek tekrar hayata döndüğü Ultra serisi, doğal taşların zarafetini mutfak ayrıca banyolarda üstün performans ile sunuyor ayrıca çevre dostu bir anlayışla üretiliyor. Türkiye ayrıca dünya pazarı için ürettiği yenilikçi tasarımlarla piyasaya yön veren Coante’nin, yeni serisiyle fuarda bir kez daha ilgi odağı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu