tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çinli SPIC, Eren Santrali ile Türkiye’de rekor kırdı

Çin’in en büyük elektrik üreticilerinden ayrıca dünyanın da 260’ıncı büyük şirketi olan SPIC, Türkiye’de üstlendiği operasyonlarla dikkat çekiyor.

Çinli SPIC, Eren Santrali ile Türkiye’de rekor kırdı
07.12.2022 00:32
0
A+
A-

Çin’in en büyük elektrik üreticilerinden ayrıca dünyanın da 260’ıncı büyük şirketi olan SPIC, Türkiye’de üstlendiği operasyonlarla dikkat çekiyor. SPIC, son 3 yılda Türkiye’deki Eren Elektrik Santrali’nin tek ünite ayrıca çift ünite aynı anda çalıştığı gün sayısı rekorunu kırarken, Eren Elektrik Santrali, Türkiye’de aynı dönemde 600 MW ayrıca üzeri elektrik üretimindeki başka santraller arasında defalarca birinci sırada yer aldı.

Türkiye’de Eren Elektrik Santrali’nin 2 ayrıca 3 numaralı üniteleri ile Atlas Elektrik Santrali’nin 1 ayrıca 2 numaralı ünitelerinin işletme ayrıca bakımlarının teknik rehberliğinden sorumlu olan SPIC, bu iki santralin seviye bakımını da üstlendi.

İşletme sürecinde her vakit sorumluluk kavramına bağlı kalarak bilimsel yönetim ayrıca profesyonel teknoloji ile elektrik santralinin istikrarlı işletimini ayrıca bakımını sürdüren SPIC, Ekim ayında ekipmanların eskimesi sebebiyle Eren Santrali’nin 2 numaralı makinesinin B ayrıca C vakum pompalarının akımının aniden yükselmesine de müdahale etti. SPIC’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Santralin çalışmasını durdurduktan sonra proje departmanı hızla harekete geçerek, grup grup incelemeler yapmaya başladı. Makinenin parçalarını ayırarak, arızanın hava çıkış perdesindeki hasardan kaynaklandığı hızlı bir şekilde tespit edilerek, zamanında yedek parça değişimi gerçekleştirildi. Bakım çalışmaları 4 saatlik kısa bir sürede tamamlanırken, vakum pompası akımı da normale döndü. Atlas Santrali’nde 1. ayrıca 2. ünitenin işletme sıkıntısı yaşamaması için SPIC İşletme ayrıca Bakım Teknik Yönlendirme Proje Dairesi santral personeli ile koordineli olarak çeşitli verileri inceleyerek ayrıca sürekli çalışarak detaylı bir rapor oluşturdu. Teknik sorunları çözerken etkili, güvenilir ayrıca önleyici tedbirler sağlandı.”

2019’un başından itibaren Balkan Yarımadası’na ayrıca şimdi Türkiye’ye kök salmış olan SPIC’in teknoloji ile yol açıp iyi hizmetlerle köprüler kurduğu kaydedilen açıklamada, “Bir Kuşak, Bir Yol” ülkelerinde enerji alanında çalışan Çinliler ayrıca Türkler arasında derin bir dostluk kurulduğu kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu