tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman: “Daha da Yaşanabilir bir Kent İçin Yola Çıktım”

CHP İzmir ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığını açıklayan Mimar ayrıca İçmimar Özgür Ali Karaduman, kentin sorunlarını yakından takip ettiğini ayrıca çözüm süreçlerine katkı yapmak amacıyla yola çıktığını söyledi. 

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman: “Daha da Yaşanabilir bir Kent İçin Yola Çıktım”
28.03.2023 01:39
0
A+
A-

CHP İzmir ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığını açıklayan Mimar ayrıca İçmimar Özgür Ali Karaduman, kentin sorunlarını yakından takip ettiğini ayrıca çözüm süreçlerine katkı yapmak amacıyla yola çıktığını söyledi. 

İzmir’in alt ayrıca üst yapısının geliştirilmesi için atılması gereken önemli adımlar olduğunu dile getiren Karaduman, bunun için farklı konu başlıklarında ayrıntılı dosyalar hazırladığını ayrıca daha da yaşanılır bir kent için çalışacağını kaydetti. 

İzmir’de eğitim gördüğünü ayrıca yıllardır ticaret yaşamını kentte sürdürdüğünü dile getiren Özgür Ali Karaduman, “İzmir ayrıca İzmirliler’in sorunlarını çok iyi biliyorum. Yıllardır bu kente emek veren bir mimar ayrıca iş insanı olarak özellikle yapı sektöründeki deneyim ayrıca çözüm önerilerimi paylaşmak istiyorum. Aileden gönül verdiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı oldum. Mesleğimle ilgili birikim ayrıca deneyimlerimi, hem partime, hem de kentimin ayrıca hemşerilerimin daha da iyi bir yaşama kavuşmaları için aktarmaya gayret edeceğim” diye konuştu.

 

İZMİR, TARIM AYRICA SANAYİ KENTİDİR

İzmir’de  yapı yönetim ayrıca denetlemelerinin daha sistemli şekilde yürütülmesi gerektiğine göze çarpan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özgür Ali Karaduman, “Birinci derece deprem kuşağı üstünde kurulan ayrıca depreme dayanıklı kent olma yolunda önemli adımlar atan İzmir’in yapı stoğunun acilen yenilenmesi gerekiyor. İnsanların sağlıklı yapı ayrıca yaşanılabilir kentlere kavuşması öncelikli hedefimiz olmalı. Bu noktada Maraş merkezli depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bir kez daha ulusumuzun başı sağolsun. Kent planlaması farklı disiplinleri bir araya getiren bir konu. Doğru denetimlerin yapılması ayrıca uygulamaların da kontrol edilmesi gerekli. Toplamda 16 ilçeyi ihtiva eden İzmir ikinci bölge, yoğun bir nüfusla birlikte, hem sanayi hem de tarım havzalarına sahip. Bu nedenle yapı stoğu ayrıca diğer altyapı çalışmalarını yaparken doğru planlamalarla hareket edilmesi önem taşıyor” diye konuştu. 
 
 

YEREL ZENGİNLİKLERİMİZİ ÖNE ÇIKARMALI; YEREL ÜRETİCİLERİ DESTEKLEMELİYİZ

Uzmanlaştığı mimari, iç mimari alanlarında oluşturduğu değerleri, daha da yaşanabilir, daha da çağdaş bir İzmir idealiyle bütünleştirmek istediğini belirten Özgür Ali Karaduman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bununla birlikte özellikle iklim değişikliği sebebiyle kapımızda olan kuraklık tehdidine karşı da adımlar atılması gerekiyor. Suyun doğru kullanılması ayrıca bu bilincin gelecek kuşaklara bırakılabilmesi çok önemli. İlçelerin yerel ürünlerini, kültürel ayrıca tarihi zenginliklerini daha da iyi tanıtabilmeliyiz. Sürdürülebilir bir tarım için orta ayrıca uzun vadeli tarım politikalarıyla yerel üreticilerimizin desteklenmesi de bir diğer önemli konudur”

 

İZMİR’İN GERÇEK POTANSİYELİNİN FARKINA VARMALIYIZ

“Yerel kalkınma modelinin başarılı örneklerini sergileyen İzmir’in, bu gücünü ulusal arenaya da güçlü yansıtması için kollektif bir çalışma yapmalıyız” diyen Karaduman, sözlerine şöyle devam etti: “Yerelde yarattığı ekonomik değer ayrıca ödediği vergiler ölçeğinde, merkezi hükümetten aynı oranda teşvik ayrıca yatırım alamayan İzmir, 14 Mayıs seçimlerinin ardından, yerel ayrıca merkezi yönetimin ortaklaşmasıyla yeni bir başarı hikayesini de aynı kararlılıkla mutlaka yazacaktır”

 

ÖZGÜR ALİ KARADUMAN

1972 tarihinde Manisa Akhisar’da doğdu. Ortaokul ayrıca lise eğitimini sırasıyla İzmir Türk Koleji ayrıca Torbalı Lisesi’nde tamamladı. Yaşar Üniversitesi Mimarlık ayrıca İç Mimarlık bölümlerinde çift anadal yaptı. 1997 tarihinde ticaret hayatına başladı. 

İç Mimarlar Odasında Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği ayrıca 2’nci Başkanlık yaptı. Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Çiğli Ofisi Now Gayrimenkul’un Broker’ı olarak sektöre hizmet vermeye devam ediyor. Evli ayrıca iki çocuk babası. İyi düzeyde İngilizce biliyor.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu