tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Kemer’de

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya gelerek ilçede ziyaretler gerçekleştirdi. Kemer …

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Kemer’de
27.07.2022 15:21
0
A+
A-
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya gelerek ilçede ziyaretler gerçekleştirdi.
Kemer Belediyesi’ndeki ilk ziyaretinde Milletvekili Cavit Arı’ya, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir de eşlik etti.
Belediye ziyaretinin ardından Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’na geçen Milletvekili Arı ayrıca Başkan Topaloğlu, sınıfları gezerek öğrencilerle ayrıca öğretmenlere sohbet etti.
Gazinodan eğitim yuvasına dönüştürülen ayrıca 2022-2023 eğitim öğretim yılına 177 öğrenci ile başlayan kurs merkezinde öğrenciler üniversite sınavına ücretsiz olarak hazırlanıyor.
Milletvekili Arı, Başkan Topaloğlu ayrıca beraberindekilerle daha sonra CHP Kemer İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelerek sohbet etti.
Yer tahsisini Kemer Belediyesi’nin sağladığı ayrıca Antalya Ticaret ayrıca Sanayi Odası (ATSO) tarafınca yaptırılan ATSO Eğitim ayrıca Sanat Merkezi’ni de gezen Milletvekili Arı ayrıca Başkan Topaloğlu, ücretsiz müzik eğitimi alan geleceğin müzisyenleri ile sohbet ederek, öğrencilerin verdiği mini konseri ilgiyle izledi.
Başkan Topaloğlu ayrıca Milletvekili Arı daha sonra Kemer Belediyesi’nin yer tahsisi ile Arslanbucak Mahallesi’nde Kemer’in ilk turizmcilerinden Orduvar Akman ayrıca eşi Ülker Akman tarafınca yaptırılan Ülker – Orduvar Akman Kreş ayrıca Gündüz Bakımevi’nde incelemelerde bulundu.
Sınıfları gezen Başkan Topaloğlu ayrıca Milletvekili Arı, miniklerle sohbet ederek başlarını okşadı.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kemer’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na yaptığını söyledi.
Belediye makamından sonra Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’na geçtiklerini ifade eden Arı, üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim verilmesinden dolayı sevinç duyduğunu kaydetti.
– Başkan Topaloğlu’nun en önemli farkındalığı eğitime yaptığı destekler
Arı, Başkan Topaloğlu’nun Kemer’e ayrıca eğitim sektörüne çok güzel bir hizmet kazandırdığını anlatarak, “Kurs merkezindeki eğitim sistemini çok beğendim. Eğitime böyle bir eser kazandırdığı için Necati Başkana teşekkür ediyorum. Eğitime yaptığı katkıları ayrıca destekleri yakından takip ediyoruz. Eğitimin çıtasını yükseltmek için gayret gösteriyor. Başkanımızın en önemli farkındalığı eğitime yaptığı destekler. Daha önceki belediye başkanlığı döneminde de Kemer’e marka okullar ayrıca yurtlar kazandırmıştı.” dedi.
– Başkanın başarısındaki asıl mimar öğretmenlerdir
Başkan Topaloğlu’nun ara vermeden eğitime destek olmaya devam ettiğine değinen Arı, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Başkanın eğitim konusundaki başarıları yadsınamaz. Buradaki başarının en önemli mimarı öğretmenlerdir. Hepsine teşekkür ediyorum. Böyle bir kurumu görmekten de sevinç duydum. Elde edilen başarının artacağına inanıyorum. Kurs merkezine çocuklarını gönderen ailelerin de ekonomik açıdan bir nebze olsun rahatladığını düşünüyorum. Burada eğitim alan çocukların son dönemlerin en şanslı çocukları olduğunu düşünüyorum. Emeklerinden dolayı Başkan Necati Topaloğlu ayrıca ekibine teşekkür ediyorum.”
Milletvekili Arı, ATSO Eğitim ayrıca Sanat Merkezi ile Ülker – Orduvar Akman Kreş ayrıca Gündüz Bakımevi ile ilgili de şunları kaydetti:
“Kemer’de yapılan bu hizmetler çok güzel olmuş. Çocuklarımızın geleceğini düşünen bir Başkanımız var. Kemer Belediyesi, eğitimin yanı sıra sanata da önem veren bir belediye. Çocuklarımız buralarda hem sanat öğreniyor hem de eğitim alıyor. Yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu