tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4274
EURO
34,4660
ALTIN
2.487,54
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Çevik Dönüşüm ile Çalışan Deneyimini Merkeze Alan Aksigorta, Globale Yetenek Transfer Ediyor

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla hareket eden Aksigorta, sektörün gelişimine sunduğu katkının yanı sıra İnsan Kaynakları alanındaki vizyoner …

Çevik Dönüşüm ile Çalışan Deneyimini Merkeze Alan Aksigorta, Globale Yetenek Transfer Ediyor
05.09.2022 12:51
0
A+
A-

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla hareket eden Aksigorta, sektörün gelişimine sunduğu katkının yanı sıra İnsan Kaynakları alanındaki vizyoner çalışmalarıyla en iyi işveren markası olma ayrıcalığını güçlendiriyor. Organizasyon yapısını çevik dönüşümle güçlendiren şirket, çalışanı merkeze alan uygulamalarıyla yeteneklere hem ev sahipliği yapıyor hem de Sabancı Holding’in Aksigorta’daki ortağı Ageas ile onlara globalde çalışma deneyimi sunuyor.

Pandemi sürecinde uygulamaya aldığı uzaktan çalışma sistemini, kalıcı hibrit model haline getirerek çalışma kültüründe iddialı bir değişime giden Aksigorta, işin geleceğine bugünden yatırım yaparak, geleneksel hiyerarşik yapıyı ortadan kaldırıp, organizasyon yapısını çevik dönüşümle güçlendirmeye devam ediyor.

İşe alımdan kariyer gelişimine, performans yönetiminden eğitim – gelişim fırsatlarına kadar tüm İK uygulamalarında sürekli gelişim ilkesiyle hareket eden Aksigorta, vizyoner çalışmalarıyla en iyi işveren markası olma ayrıcalığını sürdürüyor. Çalışanlarına yeni yüzbu yılın yetkinliklerini kazandırmaya ayrıca onların birer ‘en değerli yeteneğe’ dönüşmesi özelinde katkı sunan Aksigorta, bir yandan genç yetenekleri şirkete ayrıca sektöre kazandırırken, bir yandan da yetiştirdiği, gelişimine katkıda bulunduğu yetenekleri globale transfer ediyor.

“Çevik dönüşüme anlayış değişikliği olarak bakıyoruz”

Aksigorta ayrıca Agesa İnsan Kaynakları ayrıca Sürdürülebilirlikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, dünyada olduğu gibi Aksigorta’da da çevik dönüşümün yıllar önce bilgilendirme teknoloji ekiplerinde başladığını, bugün ise tüm şirketin kültürü haline geldiğine dikkat çekti. Yüzgül, “Biz bugün çevik dönüşüme bir anlayış değişikliği olarak bakıyoruz. Bugün sigortacılık hem içinde önemli bir ihtiyacı arındıran hem de finansal araç olarak görülen bir sektör. Geleneksel metodlarla devam etmek yerine; tabuları ayrıca hiyerarşinin getirdiği engelleri yıkarak, yerine herkesin söz hakkına sahip olduğu, geleceğin sigortacılığını inşa eden, sonuç odaklı çevik ekiplerden oluşan bir çalışanlar gurubu oluşturmak istiyoruz. Bu dönüşüm de bizim bu anlayışımızın bir sonucudur” dedi.

Yeni nesil çalışma hedefleri arasında, çalışanlara yeni yetkinlikler kazandırmak olduğunu belirten Yüzgül, kendini geliştirme, sonuç odaklılık ayrıca işbirliği üzerine kurulu bu çevik dönüşümün; yenilik, cesaret ayrıca dayanıklılık olmak üzere üç önemli sac ayağı olduğuna işaret ederek, “Bugün uygulamaya aldığımız dönüşüm programımız Agiland ile hem çalışanlarımızın teknik yetkinliklerini geliştiriyor hem de bunun şirket kültürü haline gelmesi özelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Yetenek İhraç ediyoruz”

Aksigorta’nın 60 yıllık tecrübesiyle adeta bir okul işlevi de gördüğünü belirten Yüzgül, “Bir yandan genç yetenekleri bünyemize alıp geliştirirken, aynı zamanda çalışanlarımızın gelişimlerini daha da üst seviyelere çıkarmaları için yurtharicinde da iş imkanı sağlıyoruz. Belirli başarı kriterlerini sağlayan çalışanlarımıza Sabancı Holding’in Aksigorta’daki ortağı Ageas’ta istihdamın önünü açarak onlara yurtdışı deneyimi sağlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet