tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Cevher Dudayev Mahallesine Çok Yakışacak

Nevşehir Belediyesi tarafınca Cevher Dudayev Mahallesi’ne şehrin en büyük parklarından bir tanesi yapılıyor. İçerisinde Basketbol sahası ayrıca …

Cevher Dudayev Mahallesine Çok Yakışacak
31.08.2022 13:36
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafınca Cevher Dudayev Mahallesi’ne şehrin en büyük parklarından bir tanesi yapılıyor. İçerisinde Basketbol sahası ayrıca tenis kortunun da bulunacağı park kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Cevher Dudayev Mahallesi’nde yaz aylarında gerçekleştirdiği altyapı ayrıca üstyapı yatırımları ile mahalleyi sağlam ayrıca modern bir altyapıya kavuşturan ayrıca sıcak asfalt serimi ile de ulaşım konforunu arttıran Nevşehir Belediyesi şimdide mahalleye yeni bir park kazandırıyor.

Ahiler Kalkınma Ajansı altındaki 5 bin 836 metrekarelik alanda yapılacak olan park için çalışmalar başladı. Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile birlikte park alanı içerisinde basketbol sahası ayrıca tenis kortu da yapılacak.

Çocuklar için 11 kuleli çocuk oyun grubun yerleştirileceği parkta çocuk oyun alanlarının zemini kauçuk ile kaplanacak.

Mahalle sakinleri için kent mobilyalarının da yerleştirileceği parkta ve yürüyüş yolları ayrıca spor kondisyon aletleri olacak.

Parkın Eylül ayı içerisinde yapımının tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu