tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4297
EURO
34,4575
ALTIN
2.489,12
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Cedi Osman çocuklara ‘Zorba Olma Kanka Ol’ dedi

Cartoon Network ayrıca UNICEF Türkiye akran zorbalığı özelinde farkındalığı arttırmak için iş birliği yaptı ‘Zorba Olma Kanka Ol’ projesiyle …

Cedi Osman çocuklara ‘Zorba Olma Kanka Ol’ dedi
25.11.2022 00:21
0
A+
A-

Cartoon Network ayrıca UNICEF Türkiye akran zorbalığı özelinde farkındalığı arttırmak için iş birliği yaptı

‘Zorba Olma Kanka Ol’ projesiyle akran zorbalığına dikkat çekmeye ayrıca “kankalık” mesajlarını çocuklara ulaştırmaya odaklanan Cartoon Network, UNICEF Türkiye ile iş birliği yaparak etki alanını genişletti. İş birliği kapsamında çocuklara seslenen UNICEF Türkiye Ulusal İyi Niyet Elçisi, milli basketbolcu Cedi Osman, takım ruhu üstünden arkadaşlığın önemine vurgu yaptı.

Akran zorbalığı özelinde farkındalık yaratmak için 2016 tarihinde başlattığı Zorba Olma Kanka Ol projesinin kapsamını her yıl genişleten Cartoon Network, UNICEF Türkiye ile iş birliği yaptı.

Çocuklara onların dilinden, sevdikleri karakterler ayrıca örnek aldıkları başarılı isimler aracılığıyla farkındalık mesajlarını ulaştırmaya odaklanan Cartoon Network’ün son destekçisi UNICEF Türkiye Ulusal İyi Niyet Elçisi, milli basketbolcu Cedi Osman oldu. Zorba Olma Kanka Ol projesi için basketbol sahasında çocuklar ile birlikte kamera karşısına geçen Cedi Osman, takım ruhunun gücünü ayrıca arkadaşlığın önemini anlattı.

Akran zorbalığının sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çocuklar arasında ciddi bir sorun olduğunu bildiğini söyleyen UNICEF Türkiye Ulusal İyi Niyet Elçisi ayrıca Milli Basketbolcu Cedi Osman; “Bir sporcu olarak arkadaşlığın, dostluğun ayrıca her koşulda birbirini desteklemenin önemini çok iyi biliyorum. İşte tam da bu yüzden çocuklara beni görmeye alıştıkları bir yerden, sahadan seslenmek ayrıca takım ruhu üstünden arkadaşlığın önemini anlatabilmek benim için çok değerli” dedi.

UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina De Dominicis ekledi: “En dezavantajlı çocuklar zorbalığa uğrama riskiyle daha fazla karşı karşıyalar. Bu çocuklar genelde daha kırılgan topluluklarda yaşayan, gelir seviyesi düşük ailelerde büyüyen, engeli olan, mülteci ayrıca göçmen çocuklar. Zorbalık fiziksel veya sanal ortamda gerçekleşebilir. Siber zorbalık çoğunlukla sosyal basın üzerinde, kısa mesaj veya e-posta aracılığıyla veya herhangi bir çevrimiçi platform üzerinde gerçekleşebilir. Bu konuda farkındalığı arttırmak ayrıca zorbalığı önlemek için hepimize düşen bir görev var. Ortaklarımızla, ailelerle, öğretmenlerle, özel sektörle, çocukların ayrıca gençlerin kendileriyle bu konuda beraber çalışmamız çok önemli.”

Warner Bros. Discovery Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Yunanistan ayrıca Kıbrıs Çocuk Kanalları, Programlar ayrıca Yayın Direktörü Zümrüt Pakoy; ‘Cartoon Network olarak Akran Zorbalığı ile ilgili önlem almazsak bu durumun gelecek nesiller için önüne geçilemez davranış bozukluklarına yol açacağı bilinciyle hareket ediyoruz. Bu yüzden de yıllardır dünyanın her yerinde farkındalık mesajlarımızla çocuklara ulaşmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar projemiz için birçok farklı çalışma yaptık. Bu yıl da değerli iş birliğimiz kapsamında UNICEF Ulusal İyi Niyet Elçisi, milli sporcumuz Cedi Osman’la çocukların dikkatini çekmek ayrıca farkındalık aşılamak için kolları sıvadık. Hep birlikte ‘Zorba Olma Kanka Ol’ demeye devam edeceğiz” dedi

Cartoon Network Zorba Olma Kanka kapsamında hazırlanan tüm içeriklere cartoonnetwork.com.tr üzerinden ayrıca UNICEF Türkiye sosyal basın hesapları üzerinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet