tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3370
EURO
35,1959
ALTIN
2.247,60
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Çok Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C

Casper 200 HZ Ekran Yenileme Hızına Sahip Excalibur 27″ Monitörünü Duyurdu!

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, güçlü donanımları trend tasarımlarla buluşturduğu ürünlerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Oyun tutkunlarının ayrıca performans arayışında olan profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Casper, kusursuz akıcılık ayrıca hızlı hareket imkanı sağlayan 200 Hz ekran yenileme hızına sahip Excalibur 27” monitörünü duyurdu.

Casper 200 HZ Ekran Yenileme Hızına Sahip Excalibur 27″ Monitörünü Duyurdu!
06.03.2023 12:14
0
A+
A-

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, güçlü donanımları trend tasarımlarla buluşturduğu ürünlerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Oyun tutkunlarının ayrıca performans arayışında olan profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Casper, kusursuz akıcılık ayrıca hızlı hareket imkanı sağlayan 200 Hz ekran yenileme hızına sahip Excalibur 27” monitörünü duyurdu.

Rekabetçi oyunların heyecanını doruklarda yaşamak isteyen oyunseverler ile canlı ayrıca doğru renk tonlarıyla verimli çalışmalara imza atmak isteyen profesyonellerin ortak arayışı güçlü monitörler oluyor. Zengin özelliklere sahip donanımların trend tasarımlarla buluştuğu monitörlere sahip olmak ise kullanıcılar için artık hayal olmaktan çıkıyor. Oyun tutkunları ayrıca profesyoneller için şık tasarıma ayrıca yüksek performansa sahip ekranlar üreten Casper Excalibur, her vakit bir adım önde olmayı ayrıca sürükleyici bir deneyim yaşamayı isteyen kullanıcıların ihtiyacını 200 Hz yenileme hızına sahip Excalibur 27” monitörüyle karşılıyor. Profesyonel bir tasarımcı ile usta bir oyun tutkununun ortak ihtiyaçlarını, hızlı ayrıca kaliteli bir ekranla buluşturan Casper, 1 ms tepki süresi, 1500 R yarıçaplı kavis değeriyle gelen Excalibur 27” monitörüyle tüm zorlu oyunlarda ayrıca tasarım programlarında maksimum performans sunuyor.

Oyunseverleri ayrıca Profesyonelleri Heyecanlandıran Kavisli Monitör

Zengin renkleri, net detayları ayrıca hızlı performansı monitörlerde görmek isteyen birçok kullanıcının çağrısına tasarladığı trend monitörlerle kulak veren Casper, Excalibur 23.8” ayrıca 27” kavisli monitörleriyle kullanıcılarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Gerek oyun gerekse profesyonel kullanımlar için üstün performans sağlayan Excalibur monitörler, verimli çalışma ayrıca keyifli oyun oynamayı bir bütünlük içinde sunabiliyor. 200 Hz ekran yenileme hızı, 1 ms tepki süresi ayrıca 1500 R yarıçaplı kavis değerine sahip Excalibur 23.8” ayrıca Excalibur 27” monitörler, her vakit bir adım önde olmak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını güçlü performans ayrıca trend tasarımla karşılıyor. Daha geniş görüntüleme alanı isteyen kullanıcılara da Excalibur 34” kavisli monitörüyle cevap veren Casper, bu sayede oyun tutkunlarının çok daha geniş alanlara hakim olmasına, profesyonellerin ise oldukça küçük detaylar üzerinde rahatça çalışabilmesine imkan sağlıyor. Oyun tutkunları ayrıca profesyoneller için şık tasarıma ayrıca yüksek performansa sahip ekranları üreten Casper Excalibur’un, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik ürettiği Excalibur 23.8”, Excalibur 27” ayrıca Excalibur 34” monitörleriyle çalışmak daha verimli, oyunlar çok daha keyifli oluyor.

Tüm İhtiyaçlara Cevap Veren Excalibur 27” Monitörün 10 Özelliği

Tüm kullanıcılar için en ideal seçeneklerden bir tanesi olan ayrıca üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra premium tasarımıyla hem oyun tutkunlarına hem de profesyonellere hitap eden Excalibur 27” monitörün birbirinden üstün özellikleri bulunuyor.

1. Her vakit bir adım önde. 200 Hz ekran yenileme hızı ayrıca 1 ms tepki süresi sayesinde ekrandaki görüntüler çok daha pürüzsüz ayrıca net görünürken tüm kullanıcıların her vakit bir adım önde olmasına olanak sağlanıyor.

2. Gözlerden ilham alan kavisli ekran tasarımı. Göz şeklinden ilham alınarak daha rahat bir kullanım için tasarlanan Excalibur 27” monitör, 1500 R yarıçap kavis değeriyle daha geniş görüntülemeyi uzun kullanımlarda konforlu bir şekilde sunabiliyor.

3. Gerçek ekran deneyimi. 1920 x 1080P çözünürlüğe sahip 27” Full HD Excalibur monitörler, sahibi olduğu VA panel teknolojisi ile ihtiyaç duyulan net görünümü en iyi kalitede sunuyor.

4. Çerçevesiz ekranda canlı renklerin net halleri. Kavisli yapıda olmasıyla beraber 178*178 geniş, kapsayıcı bir görüntüleme açısı sunan Excalibur 27” monitör, 3 taraftan çerçevesiz ekran görünümüne sahip. 300 NIT parlaklık ayrıca 3000:1 kontrast oranıyla beraber doygun ayrıca doğru rengi en iyi kalitede vadediyor.

5. Derinlikli ayrıca gerçekçi görseller. Binlerce renk tonu arasından gerçeğe en yakınını sunarak ekrandaki görüntüye derinlik ayrıca bu sayede gerçeklik katan HDR efekti ile en başarılı renk deneyimini yaşatıyor.

6. Modern hatlara sahip. Arka kapak dizaynındaki Excalibur mavisi ayrıca çizgisel tasarım, farklı ayrıca özel hissetmek isteyenler için tasarlanırken, kalın çerçeveli ayrıca kalın ekranlara kıyasla çerçevesiz ayrıca ince yapıda bulunuyor.

7. Üstün teknolojilerle üstün deneyimler. En iyi deneyimi en konforlu şekilde sunabilmek adına tüm ekran teknolojilerini bünyesinde barındıran Excalibur’un 27” monitörü, bilgisayar ekran kartı ayrıca ekranının birbiriyle sürekli koordineli çalışmasını sağlayan MD FreeSync™ ayrıca NVIDIA® G-SYNC® teknolojisine, ekranda oluşan titreşimleri engelleyen titreme önleme özelliğine sahip.

8. Göz sağlığı için düşük mavi ışık. Göze uzun vadede zarar veren mavi ışınların filtrelenmesini sağlayan özelliğiyle, gece boyunca ekran üstünde uzun süreler çalışılabiliyor ayrıca oyun oynanabiliyor.

9. Kaliteli bağlantı portları. Excalibur 27” FHD monitör, bir monitörün sahip olması gereken en önemli bağlantılardan olan HDMI ayrıca Display portu (DP) ile kaliteli bağlantılar gerçekleştiriyor.

10. Vesa uyumlu. Vesa uyumu bulunan Excalibur 27” monitör, sabit stant ile kullanılabilmesinin yanı sıra duvara monteli şekilde de tercih edilebiliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu