tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5253
EURO
34,8779
ALTIN
2.485,04
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Canon 8. Kez Düzenlenen Istanbul Photo Awards’ı Destekliyor

Anadolu Ajansı’nın düzenlediği uluslararası haber fotoğraf yarışması Istanbul Photo Awards’ın bu yıl düzenlenen ilk sergisi sanatseverlerin …

Canon 8. Kez Düzenlenen Istanbul Photo Awards’ı Destekliyor
06.10.2022 14:36
0
A+
A-

Anadolu Ajansı’nın düzenlediği uluslararası haber fotoğraf yarışması Istanbul Photo Awards’ın bu yıl düzenlenen ilk sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Canon yarışmanın sekizinci tarihinde destekçiler arasında yerini aldı.

2015 tarihinden bu yana düzenlenen ayrıca dünyanın dört bir tarafınca fotoğraf sanatçılarının ayrıca foto muhabirlerinin çektiği birbirinden güçlü fotoğrafların uluslararası bir jüri tarafınca oylandığını yarışma Istanbul Photo Awards, yine yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Foto muhabirlerini destekleyen ayrıca onların yakaladığı eşsiz hikayeleri kitlelerle buluşturan Istanbul Photo Awards, 2022 tarihinde 16 binden fazla fotoğrafın katılımıyla her geçen gün uluslararası itibarına güç katarak yoluna devam ediyor. Canon, 8. kez düzenlenen etkinliğe destek verirken, bu yıl açılan ilk sergide de standı ile yer aldı. Ödül alan 19 fotoğrafçının eserlerinden oluşan sergi, Myanmar’daki toplumsal olaylar, ABD’deki göçmen krizi, Dakar Rallisi ayrıca Tokyo Olimpiyatları’nın yanı sıra Senegal’den Rusya’ya, farklı coğrafyalardaki hikayeleri konu edindi.

Sergiye, Anadolu Ajansı yöneticileri, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, MSGSÜ Rektörü Prof. Dr. Handan İnci Elçi, Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Moğolistan ayrıca Angola’nın konsolosluk yetkililerinin yanı sıra Bu yılın Fotoğrafı ödülü sahibi Konstantinos Tsakalidis, Chris McGrath ayrıca Merih Akoğul’un da aralarında yer aldığı fotoğraf ayrıca sanat dünyasından pek çok davetli katıldı.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz: “8. kere düzenlediğimiz Istanbul Photo Awards ile bu yıl da değerli foto muhabirlerinin özenli çalışmalarına tanıklık ettik. Yarışmamıza bu yıl 113 ülkeden 16 binden fazla fotoğraf ile başvuran foto muhabirlerine ayrıca Istanbul Photo Awards sponsorlarımızdan Canon’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fotoğrafların anlattığı hikayelerin gücünü bize bir kez daha gösteren etkinliğimizde ödül alan tüm foto muhabirlerini ve kutluyoruz.” sözleriyle etkinlik hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet