tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çankırı, Eğitim Dönemi Öncesi Hazırlıkları İnceledi

AK Parti İzmir Milletvekili ayrıca Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Beştepeler Çok …

Çankırı, Eğitim Dönemi Öncesi Hazırlıkları İnceledi
06.09.2022 16:06
0
A+
A-

AK Parti İzmir Milletvekili ayrıca Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Beştepeler Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL), Dumlupınar Ortaokulu ayrıca Necatibey İlkokulu’nu ziyaret ederek eğitim öğretim hazırlık çalışmalarını ile ilgili incelemelerde bulunarak bilgilendirme aldı.

Ziyaretlere İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek ayrıca AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş eşlik etti.

TÜM GAYRETİMİZ GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN

Geleceğin teminatı çocukların daha iyi bir ortamda eğitim almaları için azami gayret gösterdiklerini aktaran Çankırı, şunları kaydetti:

“Bugün Konak’ta İl Milli Eğitim Müdürümüz ile yatırım planlarımızın içerisinde olan 17 okuldan yapımı devam eden 2 okulumuzun inşaatlarını inceledik. İnşallah bu inşaatlar en kısa sürede tamamlanacak ayrıca evlatlarımız okullarımızın dersliklerini dolduracaklar. 2023 yılının 2. dönemine kadar güçlendirilmesi yapılmamış, yıkılıp yapılmamış hiçbir okul binamızı bırakmak istemiyoruz. Bu vesileyle yaklaşık 400 milyonluk yatırımı, güçlendirme kapsamında İzmir’imize kazandırmış bulunuyoruz. Konak’taki tüm okullarımız sıralarındaki kalem, defter ayrıca kitaplara kadar her şeyiyle hazır, öğrencileri bekliyor.

Bizim tüm çabamız, tüm gayretimiz bu ülkede bizlerin, anne ayrıca babalarımızın çektiği sıkıntıları, evlatlarımız, gelecek kuşaklarımız çekmesin için; Türkiye’nin yeni nesilleriyle istikrarla, güvenle geleceğe yürümesi içindir. Tüm bu yatırımların ilçemiz ayrıca kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ayrıca tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

MİLLİ EĞİTİM’DEN İZMİR’E REKOR YATIRIM

İzmir’de eğitim öğretim altyapısını güçlendirmek adına bu yıl 2 milyar 950 milyon liralık bütçe ayrıldığını ifade eden Çankırı, sözlerine şöyle devam etti:

‘‘İzmir’in en fazla yatırım yapılan illerin başında geliyor. 2022’de yeni eğitim yatırımlarını güçlendirme kapsamındaki yeni okul yapımlarını kapsayacak şekilde yaklaşık 2,1 milyar liralık yatırımı kente kazandırdık. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’in İzmir’imizi ziyaretindeki değerlendirmeler kapsamında 63 yeni bağımsız anaokulu, 21 ilkokul, 16 ortaokul ayrıca 22 de lise olmak üzere 122 yeni okulumuzu yatırım programına alınmıştı. Bu 122 yeni okulun yaklaşık maliyeti 2,3 milyar liraya tekabül etmekte.

Okulların yanı sıra pansiyon, spor salonu ayrıca öğrencilerimizin uygulamalı eğitim alabilecekleri atölyeleri de inşa edecek ayrıca yenilenme ihtiyacı olanları yıkıp tekrardan yapma çalışmaları başlayacak. İktidarımız süresince çocuklarımızın ayrıca gençlerimizin kendilerini geleceğe hazırlayabilmeleri adına her vakit en iyisini yapma gayretindeyiz. Son 20 senedir hem ülkemizde hem de İzmir’imizde okul ayrıca öğretmen sayımız ile okullaşma oranımızı büyük oranda artırdık.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Milli Eğitim Bakanımıza ayrıca emeği geçen herkese, İzmir’e bu denli katkı sunan yatırımlara vesile oldukları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu