tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,8380
ALTIN
2.502,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Canik’te Çocukların Mektupları Duygulandırdı

Canik Belediyesi’nin deprem bölgesi için ilçede başlattığı yardım kampanyasına oyuncaklarıyla, kıyafetleriyle, kumbarasında biriktirdiği paralarla destek veren Canikli çocukların depremzedeler için yazdığı mektuplar herkesi duygulandırdı.

Canik’te Çocukların Mektupları Duygulandırdı
23.02.2023 00:20
0
A+
A-

Canik Belediyesi’nin deprem bölgesi için ilçede başlattığı yardım kampanyasına oyuncaklarıyla, kıyafetleriyle, kumbarasında biriktirdiği paralarla destek veren Canikli çocukların depremzedeler için yazdığı mektuplar herkesi duygulandırdı.

Canik Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkisini gösteren depremlerden etkilenen vatandaşlar için ilçede başlattığı yardım seferberliği sürüyor. Depremzedelere yardım edebilmek için ilk günden itibaren örnek bir dayanışma gösteren Canikli vatandaşlar, Canik Belediyesi’nin ilçede oluşturduğu yardım kabul noktasına birçok yardım malzemesi getirmeye devam ediyor. Deprem bölgesine ayrıca Canik’e gelen depremzedelere ulaştırılmak üzere belediye personeli tarafınca teslim alınan yardım kolilerinin içinden çıkan Canikli çocukların depremzedeler için kaleme aldığı notlar, mektuplar herkesi duygulandırdı.

“Dualarımızı hiçbir vakit eksik etmiyoruz”

Canik Belediyesi’nin depremzedeler için ilçede başlattığı yardım kampanyasında ilçe halkının getirdiği yardım kolilerin içerisinden çıkan Canikli çocuklara ait notlar okuyanları duygulandırıyor. Kendi oyuncaklarını deprem bölgesindeki çocuklara gönderen bir çocuğun yazdığı notta, “Merhabalar ilk öncelikle sizlere sağlık en fazla olarak da sabır diliyorum. Dualarımızı hiçbir vakit eksik etmiyoruz. En kısa zamanda bitecek İnşallah” ifadeleri yer aldı.

“Hep gönlümüzdesiniz”

Annesinin kendisi için aldığı kıyafetleri depremzedelere gönderen bir çocuğun yazmış olduğu notta ise, “ Her daim dualarımdasınız. Bu pakettekiler hiç kullanılmamış eşyalar. Hep gönlümüzdesiniz. Bu zor günleri el ele atlatacağız” ifadelerinde bulundu. Canikli vatandaşlardan sınıflandırmak ayrıca depremzedelere ulaştırmak üzere yardım kolileri teslim alan belediye personelleri ayrıca gönüllü vatandaşlar, Canikli çocukların yazmış olduğu notlar karşısında duygulandı.

 “Biz biriz, birlikte güçlüyüz”

İlçedeki tüm vatandaşların depremzedelere yardım etmek için seferber olduğunu, yardımların depremzedelere ulaştırıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,

“Ülkemizi derinden yaralayan depremin hemen ilk gününden itibaren ilçemizde yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız depremzede kardeşlerimize yardım etmek, ihtiyacını karşılamak için seferber oldu. Çocuklarımız oyuncaklarını, kumbaralarında biriktiği paraları deprem bölgesine yolladı. Onların yazdıkları notlar, çizdikleri resimler hepimize duygu dolu anlar yaşattı. Alicenap milletimiz, dayanışması ile tüm dünyaya örnek oldu. Vatandaşlarımızdan gelen yardımları deprem bölgesine, ilçemize gelen depremzede kardeşlerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Biz biriz, birlikte güçlüyüz. Depremzede kardeşlerimizi için seferber olan, yüreğini ortaya koyan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet