tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Canik’te 2023’e Hızlı Başlangıç

Başkan Sandıkçı: “Azimle, var gücümüzle ilçemiz ayrıca vatandaşlarımız için çalışacağız”

Canik’te 2023’e Hızlı Başlangıç
12.01.2023 00:32
0
A+
A-

Başkan Sandıkçı: “Azimle, var gücümüzle ilçemiz ayrıca vatandaşlarımız için çalışacağız”

Her vakit olduğu gibi yeni yılda da ilçe için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kendisinin başkanlığında gerçekleşen Canik Belediye Meclisi’nin 2023 yılı Ocak ayı ilk oturumunun ardından belediye personeliyle toplantı gerçekleştirdi. Başkan Sandıkçı, gerçekleştirdiği toplantılar devamında Kozlu Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni yılda çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Azimle, durmadan, yorulmadan, var gücümüzle ilçemiz ayrıca vatandaşlarımız için çalışacağız” dedi. Canik Belediyesi’nin yeni yılda hizmetlerine hız kesmeden tüm birimleriyle sahada çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Başkan Sandıkçı, 2023 tarihinde ilçenin gelişmesine ayrıca ilçe halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik yeni proje ayrıca yatırımları hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Canik Belediye Meclisi’nden Örnek Çalışma

Canik Belediye Meclisi’nin 2022 tarihinde örnek gösterilecek bir performansla çalışmalarını gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “2022 tarihinde ilçemizde gerçekleştirdiğimiz proje, yatırım ayrıca programlarla dolu dolu bir hizmet dönemi geride bıraktık. Canik Belediye Meclisimiz gerçekten örnek bir çalışma performansı sergiledi. İnşallah 2023 tarihinde da birlik ayrıca beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tek gayemiz bu çalışma verimini düşürmeden, aziz milletimize sorumluluklarımızı yerine getirip en iyi şekilde hizmet etmektir. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını idrak edeceğimiz bu yılda ilçemize ayrıca insanımıza yakışır yeni proje ayrıca yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan İbrahim Sandıkçı,  toplantıda Canik Belediyesi Meclis üyelerine Canik Belediyesi şirketlerine ait mali durum hakkında bilgilendirme verdi. Başkan İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında birçok gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı bu yılın ilk toplantısında, 2023 tarihinde görev yapmak üzere kapalı oylama yöntemiyle Meclis Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. 

Tek Amaç Vatandaşlara En İyi Hizmet

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye meclis toplantısının ardından belediye personeliyle toplantı gerçekleştirdi. Belediye personeli devam eden çalışmalar ayrıca planlanan çalışmalar hakkında Başkan İbrahim Sandıkçı bilgilendirme verdi. Başkan Sandıkçı, “Belediye personelimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. İlçemizde devam eden çalışmalarımızı ayrıca planladığımız projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuyoruz.  Her bir birimimiz planlamalar dâhilinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemiz ayrıca vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için sahada yoğun bir gayretle çalıştık. Çalışma tempomuzu düşürmeden 2023 tarihinde tüm birimlerimiz ayrıca ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemize nice güzel eserler kazandıracak, planladığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.  Azimle, durmadan, yorulmadan, var gücümüzle ilçemiz ayrıca vatandaşlarımız için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu