tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yayımladığı mesajda yeni bu yılın tüm vatandaşlar için sağlık, sevinç ayrıca huzur getirmesini temenni ederken, ilçenin her alanda gelişmesi için 2023 tarihinde da ilçeye yeni yatırım ayrıca projeleri kazandırmaya devam edeceklerini, ilçe halkı için aynı azim ayrıca kararlılıkla çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.
11.01.2023 00:17
0
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yayımladığı mesajda yeni bu yılın tüm vatandaşlar için sağlık, sevinç ayrıca huzur getirmesini temenni ederken, ilçenin her alanda gelişmesi için 2023 tarihinde da ilçeye yeni yatırım ayrıca projeleri kazandırmaya devam edeceklerini,  ilçe halkı için aynı azim ayrıca kararlılıkla çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.  

Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde eğitimden sağlığa, kültürden sanata,  kentsel dönüşüm çalışmalarından sosyal donatı alanlarına kadar her alanlarda örnek projeleri hayata geçirdik. İlçemizin her alanda gelişmesi, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttırmak için mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir gayretle hizmet ettik. Hayata geçirdiğimiz tüm projeleri yaptığımız tüm hizmetleri bugünümüzü, yarınımızı ayrıca gelecek nesilleri düşünerek gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımıza gönülden hizmet ettik. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak kendilerine ulaştık. Nice sevinçlere ayrıca hüzünlere birlikte ortak olduk. Paylaşma, dayanışma ayrıca yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiledik. Yeni yılda aynı azim ayrıca kararlılıkla vatandaşlarımızdan aldığımız destekle ilçemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışacak, ülkemizi şaha kaldıracak Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.

Vatandaşlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle ilçemize hizmet etmeye, yeni projelerimizi ardı sıra gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu duygu ayrıca düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın barışın hâkim olduğu, gözyaşının son bulduğu bir dünyada sağlıklı, huzurlu, mutlu ayrıca bereketli bir yıl geçirmesini, 2023 yılının ilçemiz, milletimiz ayrıca tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex