tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Can Dostlarımızı güvenle takip etmeyi sağlayan Galaxy SmartTag şimdi petshop ve veteriner kliniklerde

Samsung’un evcil hayvanlar dahil hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu Galaxy SmartTag ürünü artık veteriner …

Can Dostlarımızı güvenle takip etmeyi sağlayan Galaxy SmartTag şimdi petshop ve veteriner kliniklerde
09.09.2022 12:06
0
A+
A-

Samsung’un evcil hayvanlar dahil hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu Galaxy SmartTag ürünü artık veteriner klinikler ayrıca petshop’larda da kullanıcılarla buluşuyor.

Samsung’un Bluetooth Düşük Enerji (BLE), geniş paylaşım ağı (UWB), artırılmış gerçeklik (AR) gibi teknolojileri destekleyen takip cihazı Galaxy SmartTag, evcil hayvan sahiplerinin yoğun ilgisiyle birlikte veteriner klinikler ayrıca petshop’larda satışa sunuldu.

Evcil hayvanınızın tasmasına takarak konumunu öğrenin, etrafı görüntüleyin

Samsung Galaxy SmartTag sayesinde, can dostlarımızın konumunu çok daha doğru bir biçimde tespit etmek mümkün. Galaxy SmartTag cihazını, evcil hayvanınızı rahatsız etmeyecek şekilde tasmasına takmanız durumunda, tüylü dostunuz kaybolduğunda Galaxy cihazınızdaki SmartThings Find hizmetiyle konumu kolayca ayrıca doğru bir şekilde tespit etmenizi sağlıyor. Ayrıca, UWB destekli akıllı telefonlarda bulunan ‘AR Finder’, Galaxy SmartTag takılı tüylü dostunuzun sizden ne kadar uzakta olduğunu gösteriyor ayrıca sizi onun yanına doğru yönlendiriyor. Üstelik Galaxy SmartTag’e yaklaştığınızda sesli uyarı da alabiliyorsunuz. Galaxy SmartTag’de kullanılan BLE teknolojisi ayrıca Galaxy cihaz ağının gücü sayesinde Galaxy SmartTag, SmartThings Find’ın güçlü konumlandırma kapasitesini daha da artırıyor, sizden çok uzakta olsa dahi evcil hayvanınızı harita üzerinde tespit edebilmenizi sağlıyor.

Tek bir pil ile aylarca süren kullanım süresi ayrıca SIM Kart ihtiyacı olmaksızın kullanım

Hiçbir şekilde SIM kart ihtiyacı duymayan ayrıca her ay sabit ödeme gibi harcamaları olmayan Galaxy SmartTag, SIM kart takılmadığı için GSM şebekesi ile etkileşimde bulunmuyor. Bluetooth bağlantısının yanı sıra artırılmış gerçeklik (AR), geniş paylaşım ağı (UWB) gibi teknolojileri kullanması sebebiyle takip saatlerine göre daha az radyasyon yayıyor. Takip cihazları sürekli elektrik ihtiyacı duyduğu için şarj veya montaj gibi işlemler gerektirirken, Galaxy SmartTag ise tek pil ile aylarca kullanım süresi sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu