tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
ALTIN
2.497,50
BIST
9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Çamyuva kapalı pazar yeri dualarla açıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir pazar yeri” projesi kapsamında Arslanbucak ayrıca Kuzdere Kapalı Pazar yerlerinin ardından Çamyuva Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yeri de dualar eşliğinde hizmete girdi.

Çamyuva kapalı pazar yeri dualarla açıldı
29.03.2023 18:09
0
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir pazar yeri” projesi kapsamında Arslanbucak ayrıca Kuzdere Kapalı Pazar yerlerinin ardından Çamyuva Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yeri de dualar eşliğinde hizmete girdi.

Pazar alanındwa yapılan açılış törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ayrıca eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Ahmet Can, CHP Antalya Kadın Kolları eski Başkanı ayrıca CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Nilüfer Deveci, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin, Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış, Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir, vatandaşlar ayrıca pazar esnafı katıldı.

Çamyuva Mahallesi 143 ada 1 parselde bulunan 2 bin 262 metrekarelik alanda 5 sabit dükkanın da yer aldığı pazar yerinde 116 esnaf tezgah açabiliyor.

Her mahalleye bir pazar yeri projesi kapsamında Kuzdere ayrıca Arslanbucak mahallelerinden sonra Çamyuva Mahallesi’nde de yapımı tamamlanan pazar yeri, dualar eşliğinde hizmete girdi.

Açılış sonrası esnafı gezen ayrıca alışveriş eden vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Topaloğlu ayrıca beraberindekiler, pazar yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“BİZLERE GÜVENMEYE AYRICA İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Çamyuva kapalı pazar yerimizde vatandaşlarla beraber açılışını yaptık. Bir dua okuduk. Bir önceki seçim öncesi verdiğimiz sözleri yerine tek tek getiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı pazar yeriyle dördüncü pazar yeri oldu. Göynük, Beldibi ayrıca Tekirova mahallelerimize de sırayla pazar yeri yapılacak. Bu hizmetler vatandaşın hakkı. Vatandaş burayı Pazar, dua ayrıca düğün yeri olarak kullanabilecek. Kemer halkı bizlere güvenmeye ayrıca bizi izlemeye devam etsin. Çamyuvamıza hayırlı olsun.” dedi.  

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Pazar esnaflarından Mustafa Gök ise yaptığı açıklamada, pazar yerinin gayet güzel olduğunu belirterek, yağmur ayrıca çamurdan kurtulduklarını söyledi.

Vatandaşlardan Abdullah Sarı da pazar yerinin esnaf ayrıca vatandaşlar için güzel olduğuna değinerek, “Artık herkes rahat bir şekilde alışveriş yapabilecek. Yapanlardan Allah razı olsun. Hayırlı olsun.” dedi.  

Vatandaşlardan Şaban Kahraman da pazar yerinin Çamyuva Mahallesi’ne hayırlı olmasını temenni ederek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na başarılarının devamını diledi.

Vatandaşlardan Tevfik Yıldırımoğlu, Çamyuva Mahallesi’ne geç kalınmış bir hizmet olduğunu ancak çok güzel olduğunu belirterek, pazar yerinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti.

Vatandaşlardan Tahsin Ural, pazar yerinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiğini aktardı.

Vatandaşlardan Feride Atmaca da kapalı pazar yerini çok beğendiğine değinerek, “Çok güzel olmuş. Halkın arayıp da bulamadığı ayrıca ihtiyaç duyduğu çok güzel bir alan yapılmış. Çok şahane bir yer olmuş. Esnaf hiç olmazsa yağmurdan ayrıca çamurdan kurtuldu. Güzel bir hizmet. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Yakup Çatık, “Bütün milletimize hayırlı uğurlu olsun. Eski yer açık bir yerdi. Kullanışlı değildi. Bu şekilde daha iyi olmuş. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.   

Vatandaşlardan Dursun Madar da Çamyuva Mahallesi’ne hayırlı olmasını temenni ederek, pazarın yerinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Vatandaşlardan Birgül Dinçer ise çok mutlu olduklarına dikkat çekerek, “Yapanlardan Allah razı olsun. Bugünleri de gördük. Binlerce kez başkanımızdan Allah razı olsun. Şükürler olsun memnunuz. Yağmurdan, rüzgardan kurtulduk.“ dedi.

Pazar esnaflarından Süleyman Yılancı ise “Yapan ayrıca yaptıran herkesten Allah razı olsun. Yaklaşık 25 – 30 senedir pazar yerimiz yoktu. Sağ olsun başkanımız bu sorunu çözdü.” dedi.

Vatandaşlardan Rıdvan Aykaç da evinin pazarın hemen yanında olmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Vatandaşlardan Nuray Şen ise “Yağmurda yaşta ıslanmadan rahat edeceğiz. Başkanımız sağ olsun. Bu hizmeti yaptı çok memnunuz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet