tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Call of Duty®: Mobile’ın, 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” ile Oyuncular Gizemli bir Yolculuğa Başlıyor

7 Eylül 2022’de başlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın 8. Sezonu: Meçhule Yolculuk ile oyuncular gizli casusların gizemli dünyasına adım …

Call of Duty®: Mobile’ın, 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” ile Oyuncular Gizemli bir Yolculuğa Başlıyor
01.09.2022 11:06
0
A+
A-

7 Eylül 2022’de başlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın 8. Sezonu: Meçhule Yolculuk ile oyuncular gizli casusların gizemli dünyasına adım atacaklar.

Yeni sezonla birlikte oyuna Call of Duty®: Black Ops Cold War’da yer alan Ekspres haritası ayrıca oyuncuların Battle Royale ayrıca Çok Oyunculu maçlar sırasında istihbaratı ele geçirmek için ipuçları toplamasını sağlayacak yeni temalı bir etkinlik olan Operasyon: Casus Avı gibi birçok yeni içerik ekleniyor. Oyuncular ve yeni sezonla birlikte dünya çapında mevcut Kara Kuvvetleri Savaş Bileti Aboneliği ile gelen bir dizi yeni içerik, bir sürü heyecan verici ayrıca gizli topluluk kutlama etkinliği gibi birçok özel içeriğe de erişebilecekler.

Oyuncular, Misty – Gizli Ajan ayrıca Adler – Kurnaz özel operatör görünümlerine, yeni ZRG 20mm silahına ayrıca Battle Royale sınıfı olarak adlandırılan yeni ücretsiz ayrıca premium casus temalı içeriklerine, 50 kademeli yeni savaş biletine, özel silah şablonlarına, profil kartlarına, tılsımlara, COD Puanlarına ayrıca daha fazla içeriklere yeni sezonda erişebilecekler.

Call of Duty: Mobile’ın 8. Sezonu Meçhule Yolculukhakkında ayrıntılı bilgilendirme için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu