tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bybit, GrabPic NFT platformunu kullanıma açtı

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, kullanıcılarının en yeni NFT’leri oldukça avantajlı fiyatlardan ayrıca işlem …

Bybit, GrabPic NFT platformunu kullanıma açtı
17.08.2022 13:21
0
A+
A-

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, kullanıcılarının en yeni NFT’leri oldukça avantajlı fiyatlardan ayrıca işlem ücreti ödemeden satın alabilecekleri NFT platformu olan GrabPic’i kullanıma açtığını duyurdu. Bybit kullanıcıları, bu platformdan satın aldıkları NFT’lerle ikincil piyasada alım-satım yaparak kâr elde edebilecekler.

Bybit, kullanıcılarının taleplerini göz önünde bulundurarak mevcut yenilikçi ürün yelpazesine GrabPic NFT platformunu ekledi. GrabPic platformu, kripto alanında aktif sanatçıların kaliteli ayrıca nitelikli NFT projeleriyle birlikte çeşitli GameFi projeleri, Metaverse projeleri ayrıca çok daha fazlasını kullanıcılara sunuyor. Bybit NFT Pazarı’nda yer alan GrabPic platformu, NFT alanına ilgi duyan ayrıca bu alanda çalışmalar yapmak isteyen sanatçıların ayrıca yaratıcı bireylerin teknoloji alanında karşılarına çıkan engelleri de en aza indirmeyi hedefliyor. Bunun yanı sıra GrabPic platformu, uygun fiyatlı ayrıca eşsiz NFT’lerin platformda listelenmesiyle bu eserlerin kitlelerle buluşmasını sağlıyor. GrabPic’in amacı, yetersiz hizmet alan içerik üreticiler ayrıca koleksiyonerler için “daha demokratik bir NFT deneyimini mümkün kılmak.”

Gelecek aylarda GrabPic platformunda NFT yatırımcıları için eğlenceli bir şekilde ödül kazanabilecekleri yeni fırsatların sunulacağı birçok özellik kademeli olarak kullanıma açılacak.

GrabPic lansmanı kapsamında Zero to Hero, Mamo.wtf ayrıca SIMP projelerinden ayrıcalıklı NFT’leri kullanıcıların ilgisine sunacak.

Zero to Hero, Bybit tarafınca sunulan ilk NFT kitap koleksiyonu. Bu yeni NFT koleksiyonu, kripto ayrıca NFT topluluğunca tanınan fikir lideri Anndy Lian tarafınca oluşturuldu. NFT dünyasının geleceği hakkında heyecan duyan herkes, GrabPic platformunda tanıtımı yapılacak olan Zero to Hero NFT’lerine göz atmaya davetli. Tek sınırın kişinin hayal gücü olduğu NFT dünyası hâlâ ilk zamanlardaki heyecanını koruyor… Erkenden bu alana dâhil olan kullanıcılar, yeni fırsatlar peşinde koşarken kendi serüvenlerinin “kahramanı” olabilirler.

GrapPic platformunda yer alacak 10.000 parçadan oluşan Mamo.wtf ayrıca SIMP projeleri, kripto alanında aktif sanatçılar tarafınca oluşturulmuş profil fotoğrafı (PFP) türünde NFT projeleridir. Yapay zekâ, uzay, uygarlıklar ayrıca çok daha farklı konulara değinen ayrıca piksellerden ibaret olmanın ötesine geçen bu projelerde kullanıcılar, her birinde anlamlı ayrıntıların işlendiği eserlerle buluşuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet