tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bybit Ceo’su Ben Zhou, Blockchain Life Konferansı’nda Bybit’in vizyonunu anlatacak

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası olan Bybit, CEO’su ayrıca kurucu ortağı Ben Zhou’nun 27 Şubat’ta (bugün) Dubai’de düzenlenecek olan Blockchain Life Konferansı’nda konuşma yapacağını duyurdu.

Bybit Ceo’su Ben Zhou, Blockchain Life Konferansı’nda Bybit’in vizyonunu anlatacak
27.02.2023 15:09
0
A+
A-

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası olan Bybit, CEO’su ayrıca kurucu ortağı Ben Zhou’nun 27 Şubat’ta (bugün) Dubai’de düzenlenecek olan Blockchain Life Konferansı’nda konuşma yapacağını duyurdu. Ben Zhou, kripto borsalarının geleceğini değerlendirmenin yanı sıra Bybit’in, blok zinciri teknolojisinin kitlesel olarak benimsenmesine nasıl zemin hazırlamakta olduğunu ele alacak.

Bybit; sektördeki önemli oyuncuların, hükümet temsilcilerinin, uluslararası şirket ayrıca fon yöneticilerinin, yatırımcıların, gelecek vaat eden start up ekiplerinin ayrıca kripto dünyasına yeni adım atanların katıldığı Blockchain Life Konferansı’na sponsorluk da yapıyor. Bybit ve katılımcıların Ben Zhou ile tanışabilecekleri ayrıca şirketin sürekli artan bir pazar payına artırdığı hakkında daha fazla bilgilendirme edinebilecekleri interaktif bir stantta, platformunu tanıtacak. 

Bybit Ceo’su Ben Zhou, konferansta yapacağı konuşmasında, güvene dayalı olmayan sistemlerin kripto para birimleri için neden bu kadar önemli olduğunu açıklayacak. Öte yandan merkezî borsaların (CEX’ler), merkeziyetsiz finansal ürünlere nasıl erişim sağlayabilecekleri ayrıca bunları nasıl bünyelerine katabilecekleri özelinde da görüşlerini paylaşacak. Ben Zhou’ya göre, “Güvene dayalı olmayan finans, en başından beri kriptonun temel hedeflerinden biri. Sektör merkeziyetsizleşmeye doğru ilerlerken bir CEX olarak Bybit’in de görevi, sunduğu üst düzey ürünler ayrıca fırsatlar ile bireyleri Web3’e yönlendirmek.”

Ben Zhou 27 Şubat öğleden sonra, etkinlik kapsamında düzenlenecek panele katılacak. Ve ziyaretçiler, paneldeki konuşmasından önce Bybit standında Ben ile 30 dakikalık tanışma oturumuna katılarak samimi ayrıca unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı da yakalayabilecek. 

Bybit, 2018’deki lansmanından bu yana hızla dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri hâline geldi. 140 ülkede 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan ayrıca 1,26 trilyon dolarlık hacme ulaşan Bybit, ocak ayında vadeli işlemler piyasalarında %14,6 ile şimdiye kadarki en yüksek pazar payını elde etti.

Bu gelişme, Bybit tam da kripto sektöründeki lider bir oyuncu olarak, konumunu daha da güçlendirmek amacıyla Dubai’deki şirket merkezini açma hazırlıklarını sürdürdüğü esnada duyuldu. Dubai ofisi, Bybit’in piyasadaki en güvenilir ayrıca heyecan verici finansal ürünleri sunma misyonunu sürdürürken gelecek odaklı bir yargı alanında, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine daha da iyi hizmet vermesine olanak sağlayacak. 

 

Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para borsası olan Bybit; 2018’de kripto yatırımcılarının ultra hızlı bir eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmetleri ayrıca çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Bybit, Formula 1’in son Üreticiler ayrıca Sürücüler şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının; NAVI, Astralis, Alliance, Made in Brazil (MIBR) ayrıca Oracle Red Bull Racing Esports e-spor takımlarının ayrıca Borussia Dortmund futbol takımının gururlu ortağıdır.

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu