tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3370
EURO
35,1476
ALTIN
2.242,33
BIST
8.741,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Bybit 10 milyon kullanıcıya ulaştı

Bybit’in kurucu ortağı ayrıca CEO’su Ben Zhou, yıl ortası değerlendirmesinde birçok yeni ürüne ayrıca önemli dönüm noktasına değindi. 10 milyon …

Bybit 10 milyon kullanıcıya ulaştı
07.09.2022 16:06
0
A+
A-

Bybit’in kurucu ortağı ayrıca CEO’su Ben Zhou, yıl ortası değerlendirmesinde birçok yeni ürüne ayrıca önemli dönüm noktasına değindi. 10 milyon kullanıcıya ulaşan Bybit’in yeni kullanıma sunduğu ürünler arasında Bybit kart ayrıca Bybit cüzdan dikkat çekiyor.

Yeni nesil kripto para borsası Bybit, geliştirdiği yeni ürünler ile hızla büyümeye devam ediyor. Şirketin kurucu ortağı ayrıca CEO’su Ben Zhou, yıl ortası değerlendirmesi kapsamında yaptığı açıklamada Bybit’in 160 ülkeden 10 milyon kullanıcıya eriştiğini belirtti. 2022 yılının tüm aylarında en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası olan Bybit, kullanıcılarına 6 dilde işlem platformu desteği ayrıca 13 dilde 7/24 müşteri desteği sunuyor.

Yerel pazarlarda ortalama 5 kat büyüme gerçekleşti

‘Dünyanın kriptoya açılan kapısı olma’ vizyonuyla faaliyetlerini gerçekleştiren Bybit, yerel pazarlara da oldukça önem veriyor. Bybit’in sahibi olduğu 12 yerel ekip, üç aylık dönemde yerel pazarlarda ortalama 5 kat büyüme kaydetti.

Ortaklıklar üst düzeye taşındı

2022 tarihinde F1 takımı Oracle Red Bull Racing’in ana kripto ortağı olan Bybit, bu iş birliği kapsamında birçok NFT projesi gerçekleştirdi. Bunlardan biri de Monaco Grand Prix’sinde, kazananın bir fiziksel playseat ile bir playseat NFT’si kazandığı playseat açık artırması oldu.

Alman futbol kulübü Borussia Dortmund (BVB) ayrıca Japon J Ligi futbol kulübü Avispa Fukuoka ile olan sponsorluğunu hâlâ sürdüren Bybit, NAVI ayrıca Astralis’in de yer aldığı e-spor takımları listesine ve Brezilya’nın en büyük e-spor takımı olan MIBR’yi de ekledi.

UNICEF’e sosyal yardım

Bu yılki World Series of Trading (WSOT) yarışmasına rekor düzeyde katılımın ardından Bybit, WSOT ödül havuzundan UNICEF’e 900.000 USD değerinde BTC bağışladı. Fonlar, Doğu Asya ayrıca Pasifik’teki çocukların dijital eğitime ulaşması ayrıca Vietnam’daki kız çocuklarının STEAM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ayrıca Matematik) eğitimi alması için kullanılacak.

İnovatif ürünlerle işlem deneyimi üst düzeye taşındı

Kullanıcılarına kolay ayrıca güvenilir bir işlem deneyimi sunan Bybit, inovatif ürünleriyle bu deneyimi üst düzeye taşıyor. Bu ürünlerin önde gelenlerinden biri olan ayrıca çok yakında kullanıma sunulacak olan Bybit Kart, kullanıcıların USDC gibi sabit coinlerle ürün ayrıca hizmetler için ödeme yapmasına olanak tanıyacak. Bybit, dünyanın her yanında kripto ödemelerini mümkün kılmak için büyük bir banka kartı sağlayıcısı ile ortaklık kuracak.

Bununla birlikte Bybit ekibi kullanıcılara DeFi’daki en yeni projeleri gösterecek ayrıca yeni kullanıcıların katılımına yardımcı olacak eğitimler içerecek olan bir web3 Aggregator (Platform Toplayıcı) üzerinde çalışıyor. Web3 Aggregator, yakında çıkması beklenen bir başka ürün olan Bybit Cüzdanı ile birlikte çalışacak.

Bybit kart ayrıca Bybit cüzdanın yanı sıra Bybit, 2022 tarihinde piyasadaki ilk USDC opsiyonlarını kullanıcılarına sundu. Sabit coin marjinli opsiyon sözleşmeleri ile kullanıcılar, USDC kullanarak kolayca BTC, ETH ayrıca SOL opsiyonları ile alım-satım yapabiliyor.

İşlem hacimleri ayrıca kullanım oranlarında artış

Bybit’in süreli Coin-M ayrıca vadeli sözleşmelerini ihtiva eden amiral gemisi ürünü, 2022’de büyük başarı elde etti. Bybit’in Vadeli İşlemler platformunda günlük 200.000 aktif yatırımcı, günlük ortalama 10 milyar ’ın üzerinde bir işlem hacmine ulaştı.

30 farklı itibari para birimiyle kripto alımlarını destekleyerek dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için kriptoya erişimi kolaylaştıran Bybit’in bu özelliği için kullanım oranları, lansmandan bu yana 6 kat artış gösterirken, aylık gerçekleştirilen işlem sayısı 24.000’e ulaştı.

Gelecek vadeden Web3 ürünleri için bir iş geliştirme merkezi görevi gören Bybit Launchpad ayrıca Launchpool projeleriyle de adından söz ettiriyor. 2022 tarihinde yaklaşık 850.000 Bybit müşterisi Launchpad token lansmanlarına katıldı.

2022 tarihinde spot işlem çifti listelemelerini genişleten ayrıca şu anda 260 işlem çiftine ev sahipliği yapan Bybit, sunduğu kayda değer piyasa derinliği ayrıca sınıfında en iyi likidite sayesinde kullanıcıların güvenle işlemlerine devam etmelerine ayrıca maksimum kârlılıktan yararlanmalarına olanak tanıyor. Bybit’in ürün yelpazesine yeni eklenen hâlihazırda Spot piyasasında kullanılan Grid Bot’lar çok yakında vadeli işlemlerde de kullanıma sunulacak.

Açıklamasında kullanıcıların kripto dünyasına girmelerini kolaylaştıran ürünler geliştirdiklerine değinen Zhou şunları söyledi: “Bireylerin, Web3 dünyasının sunabileceği fırsatlardan yararlanmalarını sağlamak istiyoruz. İster finansal açıdan özgürlük ister teknolojik yenilik peşinde olun, isterseniz de yerel para biriminiz ya da pandemi sebebiyle riskten korunmak için kripto kullanıyor olun. Herkesin kripto dünyasına girmelerine yardımcı olan ayrıca kolay benimsenebilen ürünler oluşturmaya gayret ediyoruz. Ne de olsa misyonumuz; kriptoya gönülden inananların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu