tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Büyükşehir’den ulaşıma büyük pay

Altyapıdan sonra en büyük payı ulaşım yatırımlarına ayıran Büyükşehir, 108 caddede 82 kilometrelik cadde ayrıca sokak düzenlemesi gerçekleştirdi …

Büyükşehir’den ulaşıma büyük pay
30.08.2022 11:21
0
A+
A-

Altyapıdan sonra en büyük payı ulaşım yatırımlarına ayıran Büyükşehir, 108 caddede 82 kilometrelik cadde ayrıca sokak düzenlemesi gerçekleştirdi

10. Açılış Bayramı’yla son iki yılda yaptığı hizmetlerin açılışını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan sonra en büyük payı ulaşım yatırımlarına ayırdı. Kent halkının daha rahat ayrıca konforlu bir yolculuk yapabilmesi için çaba sarf eden Büyükşehir, ulaşıma çok önemli yatırım yaptı. Büyükşehir, bulvar, cadde ayrıca üst yapı düzenlemeleri kapsamında 108 caddede 82 kilometrelik cadde ayrıca sokak düzenlemesi gerçekleştirdi.

DİĞER CADDE AYRICA SOKAKLAR

İzmit Çarşıbaşı Caddesi, Başiskele Kirazlıbahçe ayrıca Beyoğlu Caddeleri, Başiskele Yeni Emniyet Binası Yolları ayrıca Otoparkı, Karamürsel Tepeköy Kavşağı, Göcük Kavaklı Sahil Yolu, Başiskele Selahattin Eyyubi Caddesi ayrıca Karamürsel 101. Cadde düzenlemesi Büyükşehir tarafınca yapılan önemli ulaşım projelerinden sadece bir kaç tanesi.

KENTTE NE VARSA KÖYDE DE VAR

Köyleri cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvayan Büyükşehir, ulaşım yatırımlarının önemli bir bölümünü de kırsala ayırdı. Grup köy yollarına önceki yıllarda olduğu gibi son iki yıllık süreçte de önemli yatırımlar yapan Büyükşehir, 94 kilometrelik grup köy yolu üst yapı düzenlemesi gerçekleştirdi.

TRANSİT GEÇİŞ AYRICA GÜVENLİ ULAŞIM

Karamürsel Kent Meydanı ayrıca Köprülü Kavşağı’nı inşa eden Büyükşehir, böylelikle transit geçişi sağlayarak güvenli ayrıca hızlı ulaşım imkânı sağladı.

KGM İLE KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Gebze bölgesinde TEM Otoyolu Köprüleri-Bağlantı Yolları 1. Etap çalışması kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile koordineli bir şekilde çalışan Büyükşehir, İlimtepe Bağlantı Yolu 1. Etap çalışmalarına da destek verdi. Büyükşehir, aynı zamanda, kavşak ayrıca yol düzenlemeleri ile köprüler ayrıca bağlantı yolları da inşa etti.

YAYA GEÇİTLERİ İLE GÜVENLİ ULAŞIM

Büyükşehir, artık bir kent klasiği haline gelen yaya geçitlerinin yapımını son iki yıllık süreçte de sürdürdü. 6 adet yaya üst geçidini hizmete açan Büyükşehir, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi poliklinik bölümüne ulaşımı kolaylaştırmak için asansör ayrıca yürüyen merdiven de inşa etti. Büyükşehir, yaya geçişlerini en güvenli ayrıca konforlu bir hale getirmek için yoğun mesai harcıyor.

TOPLU ULAŞIM SEFERBERLİĞİ

Büyükşehir, toplu ulaşım filosunu da genişleterek kent sakinlerine konforlu ulaşım imkânı sağladı. Son iki yılda 219 adet yolcu otobüsünü hizmete alan Büyükşehir, yeni hatlar oluşturarak ulaşım ağını genişletti. Diğer yandan kırsal alanlara ulaşımı kolaylaştırmak için seferber olan Büyükşehir, Kocaeli’nin tüm köylerine hızlı ayrıca konforlu ulaşım imkânı sundu.

EDS İLE OLASI KAZALARIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulumunu gerçekleştiren Büyükşehir, Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliği ile trafik akışını kontrol ederek olası kazaların büyük ölçüde önüne geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu