tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bursa’nın İlk Mavi Bayraklı Plajı İznik’te

Türkiye çapında Van Gölü’nden sonra 2. Mavi bayraklı göl İznik Gölü oldu. İznik İnciraltı Halk Plajı’nda gerçekleşen tören ile mavi bayrak …

Bursa’nın İlk Mavi Bayraklı Plajı İznik’te
05.08.2022 16:36
0
A+
A-

Türkiye çapında Van Gölü’nden sonra 2. Mavi bayraklı göl İznik Gölü oldu.

İznik İnciraltı Halk Plajı’nda gerçekleşen tören ile mavi bayrak göndere çekildi.Törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Kuzey Ege İller Koordinatörü Doğan Karataş, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ayrıca çok sayıda medya mensubu katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Çevre Eğitim Vakfına yapmış olduğu başvuru ile başlayan süreçte su kalitesinden temizliğe, can güvenliğinden engelli erişim imkanlarına, soyunma kabinleri ayrıca duşlara kadar 33 farklı kriter yerine getirildi.İznik İnciraltı Halk Plajı Bursa’nın ilk mavi bayraklı plajı olmaya hak kazandı.

Bursa’nın tarih, turizm, sanayi ayrıca tarım kenti olmanın yanında 277 kilometrelik kıyı bandı ile aynı zamanda bir sahil kenti de olduğunu dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Marka olmak için markası tescillenmiş olanlarınızın olması lazım. Burası da böyle bir alan oldu. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da konuşmasında “İlçemizin Bursa da ilk mavi bayrağı almış olması bizleri mutlu etti.Bu ünvanı korumak, yaşatmak bizlerin elinde.Her türlü çalışmamızda bizlerin yanında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

İznik Gölü’nden bot ile getirilen mavi bayrak çocuklar tarafında protokole sunularak göndere çekildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu