tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6139
EURO
34,8224
ALTIN
2.509,77
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Feza Takımı TEKNOFEST Finalinde

Bu yıl Büyük Taarruz ayrıca Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Afyon 2022 …

Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Feza Takımı TEKNOFEST Finalinde
10.08.2022 09:51
0
A+
A-

Bu yıl Büyük Taarruz ayrıca Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Afyon 2022 Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması başladı.

9 – 14 Ağustos tarihlerinde Afyonkarahisar kent merkezindeki Motor sporları Merkezinde düzenlenecek olan TEKNOFEST etkinliğine 2 Bin 400 öğrenci katılacak.

Yıldırımın Çelik Kanatları Feza Takımı

Afyon’da düzenlenen Liseler Arası İnsansız Hava Araçları yarışmasında bin takımı geride bırakarak finale kalmaya hak kazanan FEZA takımı Yıldırım Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesini yarışmalarda temsil etmeye hazırlanıyor.

Yıldırım Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ramazan Belyurt koordinatörlüğünde Damla Dikbıyık, Arda Baltaş, Mahmut Efe Ağdağ, Mustafa Eren Bilga’dan oluşan Feza takımının hedefi birinci olarak Bursa’ya ödülle dönmek.

Feza Takım Koordinatörü Ramazan Belyurt, büyük emeklerle yaptıkları İnsansız Hava Aracı Projesinin finallere kalmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ‘Hayallerle çıktığımız bu yolda büyük emekler vererek gerçekleştirdiğimiz projenin finallerde de birinci olarak Bursa’ya ödülle dönmek istiyoruz’ dedi.

Yıldırım Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesi Feza Takım üyesi Damla Dikbıyık, “Bize hayallerimizi gerçekleştirmemizde her vakit destek olan başta Okul Müdürümüz Ömer Yılmaz’a Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz ayrıca koordinatörümüz Ramazan Belyurt’a ayrıca projelerimizi inceleyen ayrıca bu zorlu yolculukta bize inanıp destekleyen sponsorlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

Yıldırım Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “ Türkiye’nin 81 ilinden binlerce takımın katıldığı Liseler Arası İnsansız Hava Aracı yarışmasında finallere kalan Feza Takımımıza okulumuza böyle bir gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bilime ayrıca gelişmeye her vakit açık olan bir okul olarak öğrencilerimizin kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye ayrıca onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet